Sulebrk Kızlar kaç saatte bir emziriyorsunuz oğlum 3. Ayına girdi 2 veya 2 buçuk saatte bir emziriyorum gündüzleri
Kusannesi Sulebrk ne zaman isterse canım ağladığı zaman emziriyorum sürekli doktorum öyle dedi ama geceleri 4-5 saatte bir kendi kalkıyor 2 ayını geçti
[silindi] Sulebrk ne zaman uyanırsa ozaman emzırıyorum. Doktorumuz 2 saatten evvel emzırmek kesınlıkle yok dedı hazımsızlık yaptıgı için.bebegım 18 gunluk. 2-3-4 saat arası degısıyor uyanma saatlerı bende busekılde emzırıyorum
servet1905 Yamur kaç dakika emiyor acaba. Benim bebeğim de 34 günlük 10 15 dakika anca emiyor uyuyakalıyor doymuyor mu acaba diye tedirginim açıkcası 🤦🏼♀️
Beyzaanne servet1905 benimki de yorulup uyuyor bazen ben eğilip başından ya da ellerinden öpünce uyanıp hızlı hızlı emmeye devam ediyor 😁
Nesbdk Yamur keşke benimde geceleri o kadar uyusa bizimki bazen 2 bazen 1buçuk saatte uyanıyo özellikle yaptığınız bişey var mı😀
Sulebrk [silindi] em güzeli bizede öyle dedi gazını rahat çıkaramaz diye söyledi 2 saatten aşağı emzirmiyorum bende alıştı oğlumdA
Nesbdk Yamur maşallah diyelim yinede bizimki hem öyle hemde gündüzleri zor uyuyo inşallah düzene girer bende dinlenebilmiş olurum 😀