Civcivim Bebeğim sürekli ağlıyor hafif ateşi var uyumuyor sürekli ağlıyor salyası akıyor bide sürekli elleri ağızında aynı durumda olan var mi ?
Ayonuz Civcivim benim ki de çok huysuz aşırı salyası akıyor sürekli kucağım da o zaman bile mutsuz ve kakasını yapmıyor en son lavmanla yaptı 6 gün oldu niye yapmıyor
Esma1 Civcivim Civcivim aynı durumu bizde yaşıyoruz ve benim oğlumda gündüzleri hiç uyumuyor. Sallıyorum bıraktığım an uyanıyor. Kakasını yapamayınca daha da bi huysuz oluyor 🤦🏻♀️
Civcivim Ayonuz canım kaka sorunu bizde de var ama iştahı azaldı ben ona bağlıyorum emmiyor emse de kusuyor
Ayonuz Civcivim benim ki emiyor her saat ama yapmıyor kafayı yiycm düşünmekten üç hafta yapmadı en son lavmanla yaptı 4 aralıkta doğdu
Ayonuz 02aybrs bizimde gaz yapoyor ama kaka yok hastaneye gitmem gerekiyor mu bilmiyorum korkuyorum birşey olocak diye
02aybrs Gaz cikarıyo ama süreklı zeytinyaği nekada rverilmeli bilmiyorum dün 1 çay kaşiği verdin ama hala bekliyorum
02aybrs Ee malum hastanelere gidemiyoruz sanki yaosa rahatliycak benim coçuğum nasil yapsam bilemedim
Ayonuz 02aybrs ben yine lavman yapaçağım galibi sağlım ocağındaki doktor normal dedi bir iki lavman sonra düzelir dedi ama bilemedim çaresizce yapmasını bekliyorum