S_D Bu mukuslu kaka denilen şey nedir anneler 🤔 bebegimin kakasi bugün bi değişik rengi normal ama içinde sarı sarı yada beyaz böyle yağ parçaları gibi biseyler var pütürlü yani anlamadım bu nedir önemli bisey mi ki acaba?
demir1717 S_D Bizim kakamızda da beyaz nokta pütürler var, ben doktorlara sormuştum hatta bezi de alıp gitmiştim.Yağmış onlar,sütünüz yağlı vitaminli bunlar da posası dediler bana.
S_D Gokturkum renk olarak mi şekil olarak mi peki anlamadım ya 🙄 allahım birgün kaka konuşacağım hiç aklıma gelmezdi 😁😁😂😂
Gokturkum Haticeakan sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde mukuslu kaka normal olduğunu söylüyor doktorlar ama beraberinde kan da olursa süt alerjisi olabilir
S_D Baktım googledan mukuslu değil ama bu içindeki şeyler ne acaba ya sadece anne sütü alıyor oğlum. Çok kafama takıldı. Bugün dr . Kontrolümüz vardı ondan sonra oldu önce olsa sorardım bari
seray35 S_D beyaz parca parca küçük seyler anne sütüyle beslenen bebelerde oluyor mukuslu kaka sumuksu oluyor yapisik gibi benim kizimda da vardi cocuk bütün icini boşaltıyordu resmen bi yapista ve yogun mukusluydu doktora goturdum kakasinda enfeksiyon cikti maalesef antibiyotik surup kullandik cocuk iki hafta kilo almamis bir hafta takip edin gecmezse doktora götürmenizi tavsiye ederim
S_D seray35 anladım teşekkür ederim. Keşke fotoğrafını çekseydim atardım doktora neyse bi daha olursa öyle yapayım. Sürekli öyle mi yapıyordu kakasini sizin bebeğiniz peki 1 defa yapınca da götürmek mi lazım sizce
seray35 S_D ben doktora yazmistim whatsaptan 1 hafta takip edin gecmezse gorusslim demisti gecmedi goturdum bende