Ozgcannnn ben 😖 bende doğum yaptım yanıma getirdiler bebeğimi kucağına koydular emzirmek için ama almadı alamadi canm oğlum direk odaya kuvez gibi kafası kapalı işte ondan ona koydular hava falan verdiler ememedi o kadar ağladım aşağı indirdiler peşinden gittiler akciğeri şu toplamış karnmda aynı şekilde 1 dk da 30 40 nefes alması gerekirken 90 lardaydi küvete koydular ilk 24 saat çok önmli dediler tamam dedik diğer güne görmeye indik öğlen iyileşti demelerini beklerken iyileşmedi daha iyi daha çabuk ıyi olması için antalya ya gonderivez dediler daha çok yikildim ıyi olsun dedim teselli ettim kendimi gitti diğer günü de biz de gittik süt görürdüm her gün 9 gunn kadaar kaldı son günlerde yavaş yavaş ilaç desteğini azaltılar bi anda değil azar azar yani emzirmeye çağırdılar çok mutlu oldum emerse çıkıcamizi söylediler çünkü dua ettim nolur emsin diye 🤲 çok şükür emdi saat 10 da 1 de ve 4 de emzirmeye gittim 10 da emdi 1 de de emdi çıkabilirsiniz dediler yani bi gün kaldığımız hastanede kuvezde 9 gün de antalya da kaldı 10 gün kadar sağlıklı olsun ıyi olsun da önemli değil di ama çok yorucu bi zaman bu ağlama bu geçecek ağlama desemde elinde değil biliyorum bende yasadigim için şu an oğlum 6 ay 20 günlük szde sağ sağlim kavuşun inşallah 🤲♥️♥️