Songultugra Kızlar kendı kendıne sallanan yada titreşimli olan anakucagı yada beşiğiniz varmı memnunmusunuz?
[silindi] Songultugra benım prego mama saldalyesı hemde ana kucagı oluyor çift fonksıyonlu yanı. Kendınkendıne sallanıyor muzık calıyo oyuncakları var
Yavuzuannesi2012 Songultugra bondigonun salıncağını kullandık büyük kurtarıcı. Müzikleri ve ouuncakları var.
Songultugra Yavuzuannesi2012 evet gördüm bnmde hosuma gitti ama yatarmı bılmm alırım bide yatmszsa o kötü işte
eblt06 Yavuzuannesi2012 bizimde ondan var resmen tuvalet olarak kullanıyor hem gazını orda çıkarıyor hem büyük tuvaletini orda yapıyor. Joker baby indirimde 260 tl ye aldik
GamzeSarp Bende jolie santa kullanıyorum hem müzikli hem sallanan çoğu kez uyuyakalıyor çok memnunum hayat kurtardı
Ecemtt Songultugra sevmeme durumu oluyo ama bazende cok seviyolar bi tanıdıgınızda falan varsa deneyim öyle alın olmadı😀😀
Papatya-00 Joie serina hem titreşim hem sallanma ninni, müzik, ışık her oEllik var ama benim bebegim sevmedi🙄
Lalin Songultugra 4 moms mamaroo kullanıyorum ben de. Gündüz uykularının hepsini onda uyuyor. Zaten uyuyan bir bebekse çok büyük destekçi sürekli salladığı için uzun süre uyutuyor ama zaten uyumuyorsa pahalı bir şey alıp riske girmeyin derim. Çok büyük olasılıkla sevmeyecektir.
Kusannesi Songultugra kolik bebeklere iyi gelir dediler aldık joienin ama o kadar huysuzki üstünde yatmadı bile sıfır gibi duruyor. Yiyosa sırt ustune yatır cocugu😂😂