Ogze 2 ay 12 gunluk oglum var. Cok gazli bir bebek degil ama gazi oluyo tabi. Ilk baslarda gazdan aglarken kucagimiza alip gezdirdigimizde rahatliyodu derken alisti. Mumkun degil yatirinca uyumuyo. İlla kucakta gezmek istiyo. Kucakta oturunca bile aglio ustelik gunduzleri kucakta uyusa da yatirinca uyaniyo. Yapisik gibi yasamaya basladik artik. Bunaltti baya. Gece yerine yatirinca uyanmiyo ama gunduzleri sadece kucakta uyumak istiyo. Napacagimi sasirdim.
araskuzumm0918 Ogze yavaş yavaş alıştırmaya çalış ,ağladıgında emzik ver müzik aç ,bişekilde unutturmaya çalış,birde demezler mi ilk 3 ay alışmaz kucaga diye ,direkt yalan yani
Safiyee Ogze o soruyu bnde soruyorum kendime 😁 bnm bebegimde öyle gündüzleri sürekli kucakta geziyoz uyuduğu zamanda oturuyom koltuğa hemen anliyorum aciyor gozleri hoppa yine ayakta yataga koydumi uyanir nezmaan kadar boyle devam etcek bilemiyorum ama gecicek ins. 😁
umaydilara Ogze ilk üç ay annesini bir organı zanneder bebekler. Çok normal. Ergonomik ve doğumdan itibaren kullanılan kanguru yada sling lerden alın ve bebeğinizi giyin. Üzerinizde taşıyın. Bazı bebeklerde sırtüstü yatmak istememe oluyor. Bi makalede okumuştum. Zamanla geçer.
AycaOnur Ogze merhaba, benim kizim 3.5 aylik ayni sizin dediklerinizi yasadik biz de. 2.5 aylik oldygunda gazi gecti ve daha sakin oldu artik eskisi kadar kucakta degil gozleri de daha iyi gormeye basladigi ve algilari acildigi icin etrafta olan bitenle ilgileniyor pusetine koyunca duruyor. Inanin biranda degisiyorlar. Cok az kalmis yakindir siz de rahat edersiniz. Ama ilk 2.5 ay gazdan ve dunyaya alismadigindan dolayi bizim kiz da koala gibiydi :)
Ogze araskuzumm0918 evet ben de alismaz sandim ama baya baya alisiyomus. Muzik de aciyorum. Biraz rahatlasa da 5 dakika sonra yine kalkmak istiyo. Of of
Ogze umaydilara kanguru aldim ama sonra emin olamadim internette de bulamadim. Biraz daha arastirayim umarim ise yarar tesekkur ederim 🤗
umaydilara umaydilara Ogze instagramda var siteleride var borooshbaby diye bi araştırın dilerseniz. Ben çok memnunum
umaydilara Ogze ben 20 günlüktü kullanmaya başladım. Hatta kalça çıkıklığınında önüne geçiyor kanguru. Ama tam ergonomik olmalı. Mamadush baby be baby boroosh markalarındaki gibi. İnstagramdan bakın isterseniz