gzdalidmr Tuana4747 bizde 25 günlüğüz gaz sancısı oluyor bizde eşim bacaklarını koşar gibi yapıyor.Yukarı kaldırıyor.Ancak zar zor çıkıyor.Acaba ne zaman görmeye duymaya başlayacaklar.😊
Bilgihamile Tuana4747 25 gunluk gaz problemi uyku sorunu kucaktan inmek istememesi kusmasi surekli falan.. gecinip gidiyoruz tabi benim gozler pert..
Prenses_annesiiiii Gzd_ aynıyız canım 😊 valla uyurken gaz çıkaracagı zaman uyanıo🤭 40ından snra düzene biner bebek diyorlar bakacaz bakalım 🥰
Tuana4747 GamzeSarp aynı sorunlar bizdede var canm hiç uyumuyor gözleri açılmıyor uykusuzluktan ama zamanla oturacak düzenleri inşallah
Gzd_ Tuana4747 sanırım genel olarak böyle anne kokusunu bırakamıyorlar eşim ve annem de asla durmuyor sadece beni istiyor ve kollarım taşımıyor inşallah bedenimiz de buna alışır umudum o yönde uslanıcağını düşünmüyorum çünkü 😀
HnfHm 23 günlük oldu benim kızım da, memede çok uzun kalıyor doymuyor mu acaba diye streslerdeyim, kakasını da sık yapmıyor 🤦🏻♀️
Tuana4747 HnfHm canım doymuyor olabilir uykuya dalarken zorlanıyorsa elleri yumruk şeklinde oluyorsa acmiyorsa kakasını yeterince yapmıyorsa ki benim kızım 47 günlük o kadarken günlük 15 16 bez gidiyordu mama vermeyi dene bu şikayetler varsa bizde meme+mama olarak besleniyoruz
Tuana4747 Ftsm kuzum vücuduna bebek yağı yada zeytin yağıyla masaj yap bacaklarını yavaşça yürüyüş yapar gibi hareket ettir ve bacaklarını hafifçe karnına doğru çek birde gaz damlası kullan ben bu şekilde baş ediyorum
Tuana4747 gzdalidmr benim kızım 27 günlükken ışık ve az buçuk göz takibi yapıyor sese tepki veriyordu canım