Sultn34 Kizlar oglen bide bi saat once bi bardak dolarcasina kustu agzdan cok azda burundan geldi kokladim kokuyodu neden kokar kusmuk bilen var mi ya
Zdmom Sultn34 bebek usutunce eski eski kokarmis kusmugu buyukler oyle diyor bizimkide kusunca bazen oyle kokuyor
premses_annesi Sultn34 kokulu kusmuk genelde usutme sonucu oluyo bebegınde bır sıkıntı yoksa sende usutmus olabılırsın ozellıkle corap gıymenı tabsıye ederım
RRR Sultn34 idrar yolları enfeksiyonu da olabilir üç gün önce bende getirdim kokulu kusmuk ve huzursuzluk vardı idrar yollarında enfeksiyon cıktı iğne verdi üçüncü iğnesinde düzeldi kusmugu kokmuyo ve artık nerdeyse kusmuyo
Melekla Sultn34 benim bebeğimde bir kaç kez kokulu kusmuştu. Doktor ayaktan üşütmeyin ikinizde, bol bol emzir ve sabah akşam iki çay kaşığı ıhlamur ver demişti. İyi geldi iyileşti kızım☺️
Sultn34 Zdmom kurban olurum ya nasl uzuldum ihlamur versem dzelir mi acava bir aylik bebegm arada veryodum
Sultn34 premses_annesi ikimzdde cok sıki gyniyoruz ama ev degisikligi oldu scaklik dengesi bozulmusta olabir
Melekla Sultn34 ıhlamurun yaprağından değil de çiçeğinden yap ıhlamuru demişti bana doktor sizde öyle yapın isterseniz. Birşeyi kalmaz inşallah☺️