Busrapolatt Kızlar 4 ay 7 günlük kız bebeğim var. Şu dört gündür nerdeyse çok huysuz ne kucakta duruyor ne pusette duruyor sürekli mızmız çabuk sıkılıyor uykusuz gelince de ağlaya ağlaya uyuyor. Uyku düzeni bozuldu durmadan uyanıyor Atak olabilir mi😔
Mineetik Busrapolatt atak hesaplama linki happy kısa arama butonunda var oradan hesaplayabilirsiniz. Doğması gereken tarihe göre yapacaksiniz
Esenn13 Busrapolatt Busrapolatt Benim oğlum da aynı 😞 7-8 de uyuyan gece 4e kadar beşiğinde güzel güzel uyuyan çocuk 4 aylık olduğundan beri 10 da anca uyuyor saat başı uyanıp emmek istiyor ayrıca beşiğinde uyumuyor yanımda uyuyor
Deletedmom055 Busrapolatt yok yani 40 haftada dogmasi gerekiyordu ya o gun hangi gune denk geliyor dogmasi gereken tarih lazm. Uygulamasi var 27 tl ben indirdim
gnctrksv Deletedmom055 Beklenenden 8 gün geç doğdu kızım hesaplarken yine doğması gereken tarihi mi yazmalıyım?
Esenn13 Deletedmom055 Yaaa bana da bakar mısın. Doğması gereken 24 Kasım 2019. Doğduğu tarih 13 Kasım 2019
Azizeugur Deletedmom055 canım bizimkini bi hesaplar mısın program ile internet aynı değil diyenler vardı öyle mi bakmak istiyorum ☺️ 17 kasım 2019 tarihi