Elvn94 Bogaz akintim var afedersinz balgam gelince bogazima giciklaniyo oksuruyorm pazartsi saglik ocagina gtmyi dusunyrum ama korkyorm adini bile sylemek istemyorm ama olablr mi 🙄🤔
EzoAlvina Elvn94 Allah korusun. Bak şimdi bir fincana ılık su koy içine iki yemek kaşığı bal 2 yemek kaşığı sirke bir tutam tarçın iki yemek kaşığı limon suyu sık 1 saate boğazın yumuşacık oluyor. Bir dene göreceksin olmadı öyle gidersin
Deletedmom133 Elvn94 ateşinize bakın birde canim halsizlik isal falan da varmi belirtilwr arasında bunlarda vaedir umarım yoktur gecmis olsun bol suc icin limonlu özellikle
findikburun Elvn94 ya piskolojik mi acaba bende kuru öksürüyorum sanki bogazıma bişey takılmış gibi ve kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum 😏
cerennaslann Elvn94 sabah kalktığınızda nefesinizi 10-15 saniye kadar tutun.Tutarken öksürük,boğazda gıcık,zorlanma gibi belirtiler varsa beklemeden bir sağlık kuruluşuna başvurun
Elvn94 EzoAlvina tamm kuzum yapayim insan acaba mi dyo iyice psikolojim bozuldu ya onceden olsa normal nezle derdm ama smdi acaba mi dyom 😭hemen uyhulucam kuzum saglsn
Elvn94 Deletedmom133 galszlik cok degil az oda yorgunluktan olablr kizimn pesinden kostrmaktn yoruluyom ates suanlik yok
EzoAlvina Elvn94 bak aynı sorun bende de vardı. Bu ibni sina nın tarifi uyguladım sanki boğazlarım eskisinden daha iyi hale geldi yumuşacık oldu hemen dene mutlaka sonra da haber ver ben postu takipte kalıcam
Elvn94 findikburun ay insan artik psikolojik oluyo ya ndndr bilmym ama bnm bogazima akinti geliyo hissedyom htta glince midem bulaniyo oguruyom cunku cikaramyom
Deletedmom133 Elvn94 yoktur buyuk ihtimal 184 u arayip bilgi alin isterseniz onlar ne yapmanjz gerektiğini soyler
findikburun Elvn94 bende okadar etkileniyorum ki gğnde belki 5 kere ateşime bakıyorum elim sürekli anlımda kendimi dinliyorum allah korusun
Elvn94 findikburun valla korkar olduk iyice ewde tikildik kaldik bunalim gecyrz dun gece uykum bi bolundu heryerde bu hastaliktan bahsedyolar artk psikolojiyi etkiliyo
cerennaslann Elvn94 sabah daha doğru cevap veriyor.Bu illet virüs solunum sıkıntısı yarattığı için ilk başta bu şekilde de belli ediyormuş Allah korusun🙏
Abrakadabra Karabiber ve balı karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyin öksürük hemen geçer bende işe yarıyor tavsiye ederim 🌺