Retina Drsmkm ben bugun farkettim gibi bişeyler ama tam inceleyemedim boynundan tutarken farkettim bende olurdu boğazım şişmez lenflerim şişerdi acaba ondada mı car tam inceleyemediö bakalım sabah bi bakıcam siz nasıl farkettiniz
Ege Drsmkm benim oğlumda da var bazen şişiyor bazen küçülüyor, enfeksiyonla karşılaşınca olurmuş daha çok, kızımda da olurdu, korkulacak birşey olmadığını hem kendimden hem de kızımdan bildiğim için içim rahat🙏🏼
Retina Ege bendede hasta olcagım zaman çıkıyor şunara boğazım kötü acaba kozımfada mı var bugun enseden tutarken fark ettim inşallah önemli bişey değişdir kontrol ettireceğim en kosa zamanda
Ege Retina bende alerji var hep olur bende, kızımda öyleydi oğlumda da şu an boğaz kısmında var mesela bazen küçülür bazen büyür, diş çıkarma döneminde olduğu için bağışıklığı zayıflar bebeklerin ben ona bağlıyorum doktorumuzda normal demişti. Siz yine de gittiğinizde sorun tabi içiniz rahatlar Drsmkm
merveikra Retina meraba gotrdnzmu acaba doktora benm kizimdada farkettim doktor önemli degl dedi aslnda bide size sormak istedim. tam olarak neresinde ve nasil bisey
Ege Drsmkm doktora sormuşsunuz neden korkuyorsunuz ki tahlil yaptırsaydınız içiniz rahatlardı aslında. Korkmayın bişeycik olmaz Allahın izniyle.
Ulku Bendede var acaba bebegimde olur mu hic dikkat etmedim. Benimkinede onemli bisi degil demisti ama cocugum oluncs is baska tabi ibsan ister istemez korkuo
Pinkbery Kızlar selam. Bende farkettim kızımn sol tarafında bitane kucucuk var.ve hareketli. Yani dokununca kayıyor. Bu sekilde olursa bir sorun yok diye biliyorum dogrumu. Yarın goturcem doktora gerci. Sizede sormak istedim🥺