Susamm Donuyorum resmen iliklerime kadar. Hasta olursam napicam ben yaa. Emziriyorum ilaç kullanamam. Doktora gidemem ortalık virüs kaynıyor. Allahim sen yardım et.
Annesininpamuguzeynepelif Susamm soganin kabuklarini soyup bikac parcaya bol, suda kaynatip ic kuzum, cok faydasi oluyor, Rabbim sifa versin insallah..
Defnemm22 Susamm grip gibi bişeyse eğer nurofen kullanabilirsin yani benim doktorum izin vermişti c vitaminide içebileceğimi söylemişti
Yasemin89- Susamm geçmiş olsun. Sıcak tut kendini ben sıcak su torbasıyla dolaşıyordum. parol ya da minosette kullanabilirsin günde 3-4 defa almıştım ben doktorum alabilirsin demişti. Portakal ye ıhlamur iç. Balın içine toz zencefil koy çok koy ama öksürüğe iyi geliyor hatta öksürük gelmeden başla ki gelmesin bana çok iyi geliyor öksürüğümü bu şekilde attım ben.
Leylak2030 Susamm geçmiş olsun canım Ben 1 tane ayva 1 tane elma Bi tutam ıhlamur varsa ayva yaparğı defne yaprağı kabuk tarçın karanfil limon hepsini kaynatıyorum ayrıca emziren bir anneyim ciddi anlamda faydasını gördüm boğaz iltahaplanmaya başlayınca içiyorum geçiyor içerken 1 tatlı kaşığı da bal koyuyorum bu arada
Songul_hamza Susamm bnde usuyrm resmen klima 32 derecede hala usuyrm hasta olucam heralde Allah’ım korusun
kereminannesiaslii Susamm geçmiş olsun evde dogal seylerle iyilesemezseniz acile gider bi serum yaptirirsiniz emzirdiginizi söylersiniz bisey olmaz.hastanede cok fazla etrafa temas etmemeye calisirsiniz zaten şu donem her tarafi dezenfekte ediyorlar dikkat ediyorlar