aysenurzg Ben öyle agir diyet yapmadim sadece spor yapmayi arttirdim Hatta öyle piskolojim bozulmustuki sabah ve aksam 1 Ay spor yaptim🤣 simdi günde 1 Saat tek yapiyorum kisaca söyle anlatim sabahlari ac karnina önce ilik su iciyorum 1 bardak sonra bir Bardakta limonlu su yine ilik ve icine bir yemek kasigi cörek otu Yagi koyuyoyrum iciyorum bu hem tatli isteginide aliyor hemde tok tutuyor Hemde cok saglikli süttende bebege gectigi icin cok faydali sütte yapiyo 1 Saat sonra da kahvalti yapiyorum kizimla haslanmis yumurta peynir Avocado Ben ne yersem kizimada yediriyorum yaninada rezene cayim 1 Saat sonrada bir bardak yesil cay sonrada sporumu yapiyorum 1 saat zaten aksama kadar kizimin pesinde kosturuyom bide ev isi yemek falan derken aksamda salata tarzi yanina ya balik ya sebze yada et porsiyonlarimda hep kücük ve ekmek ve tatli hamur isi yemiyorum ara ögünde cevizli hurma ve 2,5-3 l su gün boyunca tüketiyorum aksamda 6 dan sonra yemiyorum sadece su iciyorum Ben böyle alistirdim kendimi cokda iyi geldi bana midenizde vücudunuzda alisiyor bir süre sonra Bikac gün zor oluyor Ama o süreci atlattinizmi cok kolay olucaktir🥰❤️