EsraGulden Merhaba kızım 4 aylık bir süredir kendını ok gibi geriye doğru atıyor sırtından gerdiriyor. Sebebi ne olabilir, corona dan dolayı da doktora götürmek istemedım
GirayinAslisi EsraGulden genelde ağlayacağım zamn mi yapıyor oglumda öyle sıkılınca kalk gezdir diye geriye sağ sola atıyor kendini huysuzlaniyor
GirayinAslisi EsraGulden bu ara oglumda emerken yapıyor bazen. Arkaya doğru fln bakıyor iyice sarkitiyor kendini arkaya. Ben can sıkıntısından diye düşündüm ama
GirayinAslisi EsraGulden yok ya internete bakma öyle rahatsız edici bi sekilde mi atıyor yani hastalık gibi fln mi yoksa can sıkıntısı gibi mi doğal hali mi yani hem en iyisini doktorlar bilir ben nete baka baka artık kendimi hasta e dicektim şurasında şu mu var burası böyle mi diye send ebakma bence
1adetsulem- Bizimkide 4ayına girecek uykusu geldiğinde huysuzlanıp kendini kucaktan atmaya çalışıyor sizinde uyku belirtisi olabilir mi?🙄
Zeynepnisan Bence korkmayın benim kızımda 4 ay 20 günlük emiyor bırakıp kendini geriye doğru atıyor sağa sola iyice bakıp geri dönüyor memeye gülmekten ölüyorum emzirme sürecinde 6 7 kez yapıyordur