Aysenurrrr mekikkk inşallah herkesin vücudu farklı o zaman Sizde sorun olmuş ama bazı Annelerde olmamış 🤔
Sarekusveannesi Zeynepravza38 gel beklerim yalnız tadı çıkmıyor zaten 😂 bende öyleyim hele evde şu aralar can sıkıntısından yemekten kilo alacağım diye korkuyorum 😂😂 evde zumba falan mı yapsak acaba
Zeynepravza38 Sarekusveannesi başla başla iyi olur ben de yarın Kısır yapıcam 😀ben 2 ay oldu 8 kilo attım kuzum hastalandı diyeti bıraktım homini gırtlak yedim. Şimdi durmuyorum azimliydşm keşke bir 8 kilo daha atsam iyi olur 😕
Sadecebirkul Aysenurrrr eşimin çiğköfte dükkanı var her zaman yerim acılı şekilde şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım oğlum 4 aylık içiniz rahat olsun bişey olmaz ☺️
Aysenurrrr MarlaSinger yok canım bn evde kendim yaptım dışardan almadım bn fransadayım burda dışarı çıkma yasağı var
Hande2204 Aysenurrrr yedigimiz hersey bebegimize geciyor sutumuz yoluyla hatta doktor saracoglu demisti cok net hatirliyorum yediginiz tum baharatli yemekler bebeginize geciyor ve icleri yaniyor bahratli yemeyin hrleki cigkofte gibi seyleri.ozellikle tursu cok tuzlu oldugu icin cigkofte ve tursu uzak durulmasi gereken 2 yiyecek cildinde belki etkini gormezsiniz ama daha cok kucuk oldugu icin ici yanar baharattan ha birde aciyi hic tuketmeyin daha cok tatliya yonelin ben sutlac tarzi seyler yedigimde sutum artmisti
Sarekusveannesi Google a etsiz patatesli çiğköfte yazın yada sanırım nefis yemek tarifleri sayfasında vardır oraya da yazabilirsiniz, dışarıda satılanların birebir aynisi oluyo 😍 hem İçiniz rahat eder şu sıralar evde yapıp yiyince
Aysenurrrr Sarekusveannesi evet canım o konuda içim rahat bn kendim yaptım sadece bebeğimde bi değişiklik olurmu diye endişe etmiştim
Sadecebirkul Hande2204 araştırmadığımı nerden biliyorsun? Doktorumuza sorup danışmadığımı nerden biliyorsun? Size yorum yapmadığım halde bana cevap verme gereğinde neden bulunuyorsun? Size mi cevap verdim? Soruyu siz mi sordunuz ki cevabı siz veriyorsunuz? Soruyu soran hanımefendiye önerinizi bildiklerinizi yazabilirdiniz.Sadece siz araştırıp siz biliyormuş gibi takılmayın bu forumda sizin gibilerden çok gördük; çünkü sadece siz düşünüyorsunuz evladınızı. Şimdi gidin size soru soran insanlara cevap verin!
Hande2204 Sadecebirkul ben soruyu soranada cevap verdim sonra yorumlari okurken ben her hafta yiyorum sende ye hic bisey olmuyo yorumunuzu gordum.evet belli cok arastirmissiniz hatta doktorunuzada sormussunuzdur demistirki oh iyi yapmissin ye tabiki bebeginde cigkofte yesin hatta acili olsunda demistir degilmi? Hadisene allah askina arastirmista doktora sormusta.tartisma yaratmanin anlami.yok yaptiginiz yorum yanlis insanlarida yanlis yonlendirmeyin dogru vardir yanlis vardir bu ne yani yorum yapmak icim yorum yapmayin soz konusu bebeklerimiz!
Sadecebirkul Hande2204 kendinizden o kadar eminsiniz ki beni tanımadığınız halde yalancı çıkaracak kadar cesaretlisiniz. İnsanın fikri neyse zikri de odur. Haddini aşma konuşma tarzına dikkat et çok bilmiş (kendine göre). Söz konusu bi zahmet kendi bebeğin olsun emin ol herkes senin kadar düşünüyor bebeğini belki de senden daha fazla. Sen kendi bebeğinle ilgilen. Fikir isteyen yardım isteyen olursa elbette yardımcı olabilirsin ama sadece senden fikir isteyenlere! Tartışmaya girmeye niyetin yok ama tartışmak için çabalıyorsun. Konuşma tarzına göre cevap verebileceğim bir insan değilsin anladığım kadarıyla şimdi git lütfen kendi bebeğinle ilgilen😉
Hande2204 Sadecebirkul bu mu cevap vermedigin halin? 😄 sinirlendigim nokta yanlis biseyi olmasi lazimmis gibi yap yap deyip yonlendirmek evet fikrimde var zikrimde en azindan sizin gibi kafama gore yazmiyorum onceden arastirip sonra bilgim varsa insanlari yonlendiriyorum elimizin altindaki telefonu sirf yorum yapmak icin kullanmayip biraz bilgilenip sonra bu bilgiyi paylasimda bulunsaniz boyle tartismalarda yasanmaz ama hala sanki hakliymissiniz gibi bi laf sokma cabalarina girmissiniz.ayrica sizi niye yalanci cikarayim sadece yaptiginiz yorum yanlis diyorum bunufa kabul edin.Ha bu arada sana kalmadi bana akil vermek ben bebegimle ilgileniyorum sende hadi cigkofteni ye bebegin cani cekmistir ne malum 😉
Naile_12 Canım ekmekle yersen ama koftesı Az olacak ve acısı olmayacak sekılde ye cok sut olur bizim burada emziren annelere ozellıkle verılır ama acısız yapılır ve etli (urfa) yanında bol yesıllık ile 😍
Ahanife Aysenurrrr iyi düşünün iyi olsun korkmayın inşallah birşey olmaz arada kaçamak yapmak iyidir 🙂