Bernauslu Merhaba kızlar. İzmir’den olanlar yakınlarınızda duydunuz mu corona bulaşan insanları. Ben Menderes’teyim 3 kişide varmış dediler ama doğruluk payı nedir bilmiyorum.
mom0989 Bernauslu İzmir buca da var videolarını izledim yeşil yurt devlet hastanesinde var canım. Çok şükür yakınımızda duymadım ama etraftan duyduklarım bunlar
Cren Bernauslu bende iZmirdeyim katipçelebi hastanesi karantinadaymış yemek bırakın doktorlara falan diyolar çok korkuyorum heryere yayılmış 😔😔
Zeynept Bende izmirdeyim valla her yerden bir şey duyuyoruz hangisi doğru anlamadım. Ama evden dışarı çıkmıyorum artık
Bernauslu Zeynept ben de hiç çıkmıyorum bir annem geliyor o kadar ama eşim işe gidiyor aklım cıkıyor.
Zeynept Bernauslu dezenfektan,sirkeli su,çamaşır suyu benim yardımcım) eşim dışarı çıkarken maske ve eldiven kullanıyor ve eve girer girmez banyonda kiyafetlerini değiştiriyor sende annene ve eşine öyıe yaptır
Sanemsoz Ben İzmir’deyim.Bugün doktorumuz söyledi dokuz eylül yeşilyurt devlet hst falan hep doluymuş,isim de verdi kadın tabi şu an aklımda değil ama tıp camiasından tanıdıklarıymış,yani şehrimizde olmadığını düşünmek çok masumane
Bernauslu Sanemsoz ben de öyle duydum ama kulaktan dolmadır belki dedim inşam bir ihtimal iyi düşünmek istiyor 😞
Bernauslu mom0989 ben de Yeşilyurt 9 Eylül ve torbalı devlet hastanesi duymuştum. İnsan doğrusunu bilmek istiyor.