missannemm 2 aylık bebeğim var ilk çocuğum ve çok bilgiye sahip değilim eğitici hangi oyunları oynayabiliriz hangi şarkıları söyleyebilirim yada eğitici edinebileceğim oyuncaklar nelerdir anneler fikir ve önerilerinize ihtiyacım var
Tugceeeee12345 missannemm eğitici olarak bol bol konuşabilirsiniz daha o dönem kart oyun halısı anlamaz çok 3 ay doldursun oyun halısı Tavsiye ederim motor gelişimi için birde zeka kartları ben 2 tane renkli kitap aldım ve onları gösteriyorum suan 4 buçuk aylık benimki birde dokuları değişik olan ürünlere dokunduruyorum hışırtı yumuşak birde limon portakal koklatıyorum yüzüne biraz kitapla yel yapıyorm bu şekilde hissetme duyularını kullanıyor
Mirayimran missannemm benimde 2 ay 10 günlük ama daha küçük olduğunu düşünüyorum dış dünya ile fazla bağlantısı yok şimdilik eldivenlerini çıkarttım eline bişeyler tutturmaya çalışıyorum bide süngerden yumuşak minik zebramız var keyfi yerindeyse onu sallıyorum gülüyor siyah beyaz şeritli renk bebeklerin ilgisini çeker 🌸
Deletedmom133 missannemm bol bol konus ki kilo sarkilarini ezberler kendin bir şarkı yaz suan bizim şarkımız inekler möö der tavuklarda gidgidak köpeklerde havhav hab yada meyveleri ogretnek için yazdim şarkı birde renkli hayvan kartlari olur tut cek yönetimiyke oyunlar oynayabilirsiniz
missannemm Tugceeeee12345 oyun halısını şuan kullanıyoruz aynalı şarkı söyleyen oyuncak taktım çıngıraklı oyuncaklar taktım kolları çırpınıp ses çıktıkça gülüyor
Minikuzu Benim bebeğim 2 ay 15 günlük ve ben dur adan şarkı söylüyorum çıngırakla oynuyoruz salıncağa koyup oyuncaklar asıyorum ilgisini çekiyor şu an sadece renklere meraklı