Asellim Kızlar 3 aylık bebeğim uyumuyo uykudu gelince yıkıyo ortalığı deli gibi ağlıyor cok yoruldum bittim napmam lazım hep mutsuz cabuk sıkılıyo hrmen ağlıyo ne zaman kendılıgınden uyuyacak
Babybeste Asellim hayatım kendiliğinden uyumasına daha çok var da :)) ama şuan için atak döneminde olabilir. Gazı da sıkıştırıyor olabilir. 2-3 ayları gaz nirvanada oluyor 😞 Biz uyuyana kdar yüzü dışa dönük şekilde evde gezdiriyorduk kucakta uyuyakalıyordu o dönem😞
Dyg_brn Asellimşu an ben de uyutamıyorum gunduz de 10 dk yı geçmiyor ölüyorum yorgunluktan 🥴nasıl dayanıyorlar ya 🙈
Dilaranne Asellim şuan öyleyim 10 dan beri diretiyo ve çok kötüyüm basım dönüyor sürekli ayakta mutsuz sallıyorum napsam olmuyo 😔 geçecek bu günlerde insallah sabır 🙏
Deletedmom114 Asellim banyo yaptırmayı dene canım su çok rahatlatıyor bebekleri masaj yap arkasından besle gazını al çok daha huzurlu uyur
Asellim Artık cok zorlanıyorım 2 ayda boyle geçti 3 ayda boyle bu ayak be zaman biticek neden sürekli ağlıyo uykusu gelince yıkıyo ortalıgı