Sahanemm0311 Bebeğim 4 buçuk aylık emmiyor uyumuyor kaşık mamasına kadar denedim hiç birşey yemiyor çok zor uyuyor bu şekilde olupta yemeyen uyumayan bebek anneleri sizler kalıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz yardım edin bana kafayı yedim 😔😔
_maviboncuk123_ Sahanemm0311 aynen bizde öyle anlayabiliyorum sizi🤷♀️ 5.aya girdik gündüzleri zorla emdryorum geceleri hiç emmek istemiyo ağlıyo eee karnı aç olunca da uyumuyo inşallah Bi yardımcı olan çıkar🤦♀️
EcrinEsila Sahanemm0311 3.5 aylık oöduk emmiyor uyumuyor kafsnı geri itiyor emzrcgmi anlynca aflıyor saatlerce aç ve huysuz kalıyordu dün gece mama verdm biberonla buğün daha kötydü gündz gecede ilaçlarn içinden çıkn şırıngayla verdöim mama emzrskten snra sanrm geceleri sütüm yetmiyor ve atak haftasındayz 😔
Sekerportakali Sahanemm0311 Büyüme atağı sanırım. Bizde 4 ay 5 günlügüz. Aynı sorunu yaşıyoruz. Birde memede uyuyan bi bebek benimki. Çok zorlamadan teklif ediyorum. Ağlayınca kaldırıyorum. Farklı pozisyonlarda ayakta sallayarak yada dikkatini başka bişeye çekerek emziriyorum. 3. Aydada yaşamıştık. Geçecek sabredin. 🌸
Sahanemm0311 _maviboncuk123_ inşallah aşı vurulduktan sonra hasta oldu grip burnunda tıkanıyor genelde burnundan rahat nefes alırken emzirmeyi deniyorum yine kabul etmiyor 3 de emmişti akşam 19 buçukta hala emmedi bayıldı uyudu zorla😔
Sahanemm0311 EcrinEsila emiyor eskisi gibi çok değil ama çok huysuz uyku hiç uyumuyor çok zor uyuyo oda 5 dkka
Sahanemm0311 Sekerportakali benim oğlumda memede uyuyan bi bebek çok fazla seviyor emmeyi bugün biraz daha düzeldi eskisikadar olmasada emiyor uykusu düzene giriyor yavaş yavaş en azından huysuzluğu ağlama atakları bitti çok şükür