eSved Kızlar şırıngaya serum cekip bebiskerin burnunu temizleyen varmı aranizda ben yaptim ds diğerinden çıkmadı icinde kaldi yavaş mi sıktım ki🙄
Nihalcakmak58 eSved yan yatirarak sagli sollu bicimde sıkıosun demi canim herzaman cikmaz yani bazen cikmayabilio sıktiktan 1 2 dk sonra koluna yatirarak pat pat yap sirtina burnu bosalir yumusar hem sonra aspiratorle cek 2 cc serum suyu yetio her bir burnuna birden bas siringayi tazikli sekilde
idil1990 eSved az skmis olabilirmisin bide sola skiyorsan bebegin kafasi saga yatik olucak birde agzi acik olursa genizine kacmaz
Hazine_aykut eSved şırıngaya çekiyorum kafasını dik tutup bir burun deliğine sonra diğerine öyle yaptım oluyor şimdi
NhLpRn Bana hemşire çok hızlı sık yoksa genZine kaçar diğer burundan çıkmaz demişti bende denedim ama yapamıyorum maalesef
idil1990 NhLpRn sol delikten veriyorsan saga dogru yatirip bebegin agzini acik tutucan bide az veriyorsan akmaz digerinden gelen sivi arkadan itmesi lazim
Nihalcakmak58 NhLpRn birinden yardim al canim burnunun tam deligine hizalar hizalamaz bi hamlede bas ..
NhLpRn Nihalcakmak58 oğluma hastanede on cc sıktı hemşire kanlar aktı burnundan ben iki cc sıkıtğımı söyledim en az beş sıkın dedi😣
Milandmrc Şırıngayla yarım cc bi burnuna yarım diğerine sıkıyorum, burnun içine giriyosa sıkma şiddetinin önemi yok, mukuslara ulaşmalı sadece ☺️ 6. Ayına kadar burun aspiratörünü önermiyolar, ben kulak çöpü ile temizliyorum burnunu
eSved Teşekkürler kızlar hepinize serum alıp tekrar deneyeceğim bi zarari yok demi eşim digerinden cikmayinca pimoirik oldi da biraz😄 kizim bes aylik olacak 10 gün sonra bu arada
idil1990 eSved yok yok o an tikanmadiysa bisi olmaz mideye gitmistir bence yoksa yatirdiginda falan cikardi yan yatir cok tedirginse 😀
EssraS eSved bende şırıngaya serum çekip yapıyorum her zaman tekrar çıkmıyor sıktıktan sonra puarla çekiyorum İçindeki pislikleri
Nihalcakmak58 NhLpRn oyy kuzumm kiyamam kac aylik ki bebegin bide cokmu tikandi da ole dedi benim cocuklarimin pek burnu tikanmaz di gunde 5 6 kere 2 cc yetiodu