Acelyaa Benimkisi 5 ay 3 günlük çok huysuzuz herşeyi ağzına getiriyor ve herşeyi ısırıyor geceleri uyumuyor sürekli emme isteği sanırım dişlerinden kaynaklı 😞 sizde durumlar nasıl 😍
Defne_cicegim Acelyaa benimkide 5 ay 15 günlük durum bizde de aynı 2 de 3 de 4 de kalkıp oturuyo ve ben artık çok yoruluyorum 😔
Bsraemir Acelyaa bizde 5 ay 13 gunluguz oğlum uyumakta direniyo geceleri sık uyaniyo elleri ağzında artık yemek yerken bize bakıyo bende şimdi sadece yoğurt vermeye basladim 🥰
Elizduru Acelyaa 5 ay 10 günlüğüz geceleri bazen uyanip ağlıyor süt bile emmek istemiyor. Sonra gözlerini aciyor konuşturuyorum sakinlesiyor sonra gel uyut bakalim🤦🏻♀️😅ama disler cok fena kaşınıyor galiba surekli parmaklarini ısırıyor
Acelyaa Defne_cicegim Yaaaa Allah yardımcımız olsun gerçekten bende aynı durumdayım yorgun bitik sarhoş gibi dolanıyorum uykusuzluktan 😞 bazen acaba karnı mı aç diyorum sütüm mü yetmiyor ama sütüm de geliyor yalnız değilim demek
Feyadem Ay benim bebeğim de 5 ay 1 günlük. Aynı dert bende de var birkaç gündür gece uyutamiyoruz bir türlü sürekli uyanıyoruz :( dişleri sıkıştırıyor sanırım ama çok yıpratıcı ya.
Acelyaa Bsraemir evet benim oğlumda yemek yerken hep bize bakıyor konuşuyor bağırıyor yemek istiyor galiba 🤣
Minakanne Sumide Uyuyabilsem sabah 8 e kasada uyurum. Ama yalnızım bişey olcak korkusuyla uyuyamıyorum.
Babydoruk 5 ay 6 günlüğüz geceleri sık uyanmaya basladı cıglıklarla kalkıyor , 4.ay atagı bitiyor bugün inş etkisi olacak..gün içerisinde bebeğinizle nasıl vakit geciriyorsunuz ? biz normalde tv karşısında oyalanıyoruz bugun tamamen izletmeme kararı aldık
Zynpblg Çok tatlı olmaya başladık ama dimi❤️ Biz iki diş çıkardık, huysuzluk normal, ayakları keşif başladı kızımda, sürekli havada ayakları😂ama yolunmadık saçım kalmadı. 5 ay 5 gün ne çabuk geçti😍😍😍
Deletedmom268 Acelyaa merhaba benım kızımda 5 aylık 2 günlük Allaha şükür atak dönemleri harıc sakın salyası akıyor herseyı agzına sokuyor ısırıyor ama diş etleri kabardı çıkmadı dişi bazı geceler devamlı kalkıyor her yarım saat bı 1 saat e bazende gece sadeve bir kere kalkıyor o kızımın durumuna baglı durum yani. Gündüzleri devamlı yerde artık yan yan arka arka gıdıyor sürünerek eskısı kadar konusmuyır ama cok kahkahalar atmaya basladı devamlı etrafa bakıyor pür dikkat bazen dans ediyoruz bazen evim içini geziyoruz 😊 oyun halısını seviyor onda oynuyor baya bizde durum bu yanı 😊
Acelyaa Deletedmom268 ay benimki hiç gitmiyor üşengeç çok oyun halısında öyle durup sadece gülüyor eşyalara uzanıyor o kadar 😂
58goktugum Ah benim oğlum soğuk algınlığj oldu hiç emmek istemiyor zar zor emziriyorum ağlıyor sürekli. Hastalığın etkisi bizi mahvetti 5 ay 21 günlük
Deletedmom268 Acelyaa gider yakında canım allahın izniyle bizimki de yeni gıdıyor dha oda dık degıl hanı