Tgbh28 Arkadaşlar merhaba malım evdeyiz. Fakat evde sürekli radyasyonun içindeyiz. tv ler telefonlar vs.. bebeklerimizede oldukça zararlı radyasyon. Kaktüsün radyasyonu çektiğini duydum doğru mu?? Nasıl ve nerden alabilirim evden çıkmadan?
Deletedmom145 Tgbh28 evet doģru çoģi zaman bilgisayarin yanina bu yuzden koyulur tvi bilgisayar hatta telefon bile
uzayy Tgbh28 Evet aliyor hatta bu yüzden evdeki radyasyon yayan çoğu eşyanın yanına küçükte olsa kaktüs koymaya çalıştım😊
Ssevey Tgbh28 Aaa ben bilmiyordum şuan televizyonun yanında 6 tane kaktüsüm var ben kendilerine ilgi duyuyorum da ama araştırmamıştım hiç 😃
Fatma-asya İnternetten alabilirsiniz satılıyor bildiğim kadarıyla. Gittigidiyorda falan vardı. Evet kaktüsün etkili olduğu söyleniyor son bilgi değişmediyse
Tgbh28 @Hohomoromu @Fatma-asya @uzayy @Deletedmom145 ayy teşekkürler arkadaşlar hemen bakıp alacağım çokk geç kalmadım inşallah vallaa bugün fark ettim başım ağrımaya başladı 😔😔 bebeğime günah dedim yaa zaten dışarı da çıkamıyoruzz. Hemen bakıp sipariş vericem.
uzayy Tgbh28 trendyol ve n11de olması lazım oralara bakabilirsin canım🥰Hem dekor hem sağlık amaçlı gerçekten iyi oluyor👍🏻
Tgbh28 @uzayy evet evett hemen bakacağım canım bebeğim için inşallah geç kalmamışımdır 😔 gece yatarken telefonları odaya sokmamaya çalışıyoruz ama yinede alalım önlem amaçlı 🙏🏻