Aysima_elif Arkadaslar kizim 2 ay 17 günlük sadece anne sütü aliyor 2 oldu fitil ile yapıyoruz bugün 9. Gündü bekledim ama yapmadı yine ve doktorların bazıları 10 gün normal derken gittigimiz doktor 3 gün beklenebilir ben nasıl düzene sokacağım tuvaletini yardimmmm lütfen 😔
Asill Aysima_elif bizdede aynı sorun vardı canım yeni yeni düzeldik 4,5 aylığiz bu zamana kadar hep fitille çıktı zeytinyağında veriyor dum ben den istersen
Prensesannesiii26 Aysima_elif canım başta günde bir çay kaşığı zeytin yağı içir ikincisi karnını sıcak tutmaya çalış üçüncüsü poposuna kulak pamuğu ile zeytinyağına batırıp uyarı ver fitil yerine bunu yap ağrısı ateşi yokken fitil zarar alismiyor biz birbucuk ay hergun fitil aldık alismadi tembellesmedi ama iyide değil mecbur kalinmadikca doktorunla görüşüp prebiyotik al ve duphalac şurubu sor inşallah en kısa sürede düzene girer
Aysima_elif Asill bu ayda versem sorun olur mu acaba canım bir de şimdi düzene girdi mi fitille yapimca hep alisir fitile ke di yaoamaz diyorlar korkuyorum ben de diğer kızımda hiç yaşamamıştım böyle bir problemle
Asill Aysima_elif geçen hafta bunu. İçin çocuk gastroenteroloji gittim canım fitilin zararı oluyor mus hocam dedim bağırsak yapısını bozuyor mus dedim hayır öyle bir şey yok dedi 6 ve 9 aya kadae kabizlk olur bebekler de dedi . Sonra bir tarif uyguladim ben kızıma yavaş yavaş kendiliğinden çıkar oldu tuvalete . Fitilin adı ..kansuk du başını hatırlayamadim canım
Nralmila Maflor kullan canım probiyotik var içinde gaz sıkıntımızda kalmadı doktorum yazarken bağırsaklarıni düzenler dedi ve gerçekten düzeldi hergun yapıyoruz ben birde zeytin yağı kullanmıştım fitil kullanmadım canını acitmamak için…
MaminoAzra Aysima_elif verebilirsin, benim kizimda 2 ay 20 gunluk, 6 gunde bir fitil yardimiyla yapiyordu.. doktorum zeytinyag ver dedi oyle yapiyorum 2 gunde bir veriyorum, bebegimde 2 gunde bir kaka yapiyor.. zeytinyag sayesinde herhalde 🤷♀️
Aysima_elif Prensesannesiii26 gliserin kansuk fitil verdi doktorumuz daha önce şimdi de götüremiyorum inşallah en kısa sürede girer düzene 🤲
Aysima_elif Asill gliserin kansuk 😊 canım ben de onu kullanıyorum doktor yarım koy dedi inşallah alışmaz 🤲