Lacivert21 Rotavirüs aşısı ateş yapar mı 3 ay 10 günlük kızım.2 gün önce yaptırdık 38 oldu şimdi 37.7 calpol verdik çünkü bilen yazabilir mi evden de çıkamıyoruz🤦♀️
Balkiz Lacivert21 bizim yapmamıştı hemşire de ateş yapan bi asi değil demişti 2 dozunda da öyle birşey yaşamadık
Skn233 Lacivert21 ortalık bi kötü ben ebeye sordum oda rota virüsü evde kendin yapabilirsin ağzına damlatacan dedi . Nasıl uyguladılar size acaba. Bi anlatır mısınz
nyesildal Lacivert21 benim bebeğimde ateş yapmıştı, her ne kadar ateş yapmıyor denilse de ben bebeğe göre değiştiğini düşünüyorum. Ateşi takip edin inatçı olup geçmezse bir doktorunuzu arayın derim. Çok geçmiş olsun.
aysenurkerem Skn233 bebeği emzirme pozisyonunda tutup şırınga şeklinde olan aşıyı yavaş yavaş ağzına boşaltıyorsunuz
Aykizimm Lacivert21 yapıyor canım bizde iki gün önce yaptırdık ara ara ateşleniyor 3 gün boyunca ateşlenebilir huysazlanır calpol verebilirsin dedi calpol verince rahatlıyor
[silindi] Bizim doktor da ateş yapmaz demişti. İlk dozunu olduğumuzda ateş yapmadı. İkinciyi olmadık daha.
Meyra1 Biz ilk dozu olduk fakat ilk dozdan 10 gün sonra falan kabız oldu aslında ıkınma yok5,6 günde kaka yapıyor sıvı şeklinde katı degıl. Şimdi 3 aylık 4. Ayında 2. Dozu yaptırmaz fakat kızım düzelmedi ne yapacağım bu durumda bilmiyorm🤷🏻♀️
BeratAli_14 Bende yaptırdım ama hemsiremiz ateş felan yapmaz dedi ağızdan damla olduğu için ateşi de olmadı oğlumun ama yinede ateşi çıkarsa bebeği tek kat giydirin 🙏