EzoAlvina Bu gün aşı olduk ve ateş yaptı 38 e kadar çıktı calpol verdik.2 buçuk aylık kızım. Karma aşı verem alışı oluyor 3 aşı birden yaptılar. Bu aşıyı olan varsa bi yazsın sizde de ateş yaptı mı ne yaptınız ???
Tinimini EzoAlvina Üzerini ince giyindirin. Calpol verdiyseniz max. 1 saate düşer ateşi. Sık sık emzirin kontrolde olun
Ballicorekannesi EzoAlvina evet verem asıları malesef bizdede cok ateş yaptı. 3 saat geçmedi. Calpol verdim fitil attım ıslak bezle alnına tuttum. Bacakları ayakları komple acıktı. Artık titriyodu cocuk içim gidiyodu öyle düşmüştü ateşi. Ertesi güne hasta ettk tabi cocugu 🥺😔
idil1990 EzoAlvina benim kiziminda atesi cikti gece dort saat arayla calpol verdim hic bi skinti olmadi uzerinide ince giydirdim ertesi gun ateslenmedi bile
Ejderhahavva EzoAlvina eklem yerlerine ılık suyla sıktığın bezle kompleks uygula ve sadece bezi kalsın üstünde bu çok etkili oluyor demem o ki su soğuk olmasın ılık su kullanın eviniz 23 24 25 derece ise bunu yapın diğer türlü üşütmesin yavrucak
EzoAlvina Ballicorekannesi bende kısa kollu zıbınla bıraktım. 38 e kadar normal düşürmeye çalıştım ama olmadı yarım saat önce şurup verdim
Tinimini EzoAlvina 1 çay kaşığı verin. Tatlı kaşığı fazla. İlacı 4 veya 5 saatte bir tekrarlayanilirsin