MS-01 Herkes bebeğini bu zamanlarda örümceğe bindirinler oturtmaya alıştıranlar var bende kararsızım benim gibi düşünen yada uygulayan var mı acaba 🤔
Deletedmom413 MS-01 5 bucuk ayligiz daha belini tutamiyor koymuyorum 3 ayda orumcege konur mu cok tehlikeli koyanlar hata ediyor
Hirarzu MS-01 doktorum 6 aydan önce kesinlikle oturtulmamalı ileride kamburluğa bile yol açabilir dedi aman diyim 6 aydan önce oturtmayın
MS-01 Nihalcakmak58 bende öyle düşünüyorum canım ama bakıyorum daha küçükleri oturtuyorlar desteksiz nerdeyse falan hafif şaşırıyorum
MS-01 Deletedmom413 haklısın çok ilginç yastık koyuyoruz diyorlar önüne arkasına falan diyorlar garip gerçekten
Deletedmom413 MS-01 Bende duydum yastik koyani bugün deneyim dedim 6 ayada yakiniz diye :) Yastikla bile belini tutamadi dahada koymam bir sure daha
MS-01 Hirarzu bizim doktorumuzda 5. Aydan sonra yavaş yavaş deneyebilirsiniz demişti ama çocuğa bağlı tutamazsa kendini zor
MS-01 Deletedmom413 bende oturma yastığına koyar gibi yaptım belini falan kaldırıp kendini attı kaydırdı o yüzden cesaret edemedim
Deletedmom413 MS-01 Aceleye gerek yok tehlikeye atacak günde degil hastaneye gidemeyiz disari cikamayiz