Gizemabc ZmrtDila kizim 3 ay 3 gunluk. 6300 gr. Ama bu ara cok hareketli. Ne iciyorsun da bu kadsr hareketleniyorsyn diyorum hic durmuyor eli kolu🤷😅
Sahreyldrm ZmrtDila en son 7450 gramdi ama çok da aldığını sanmıyorum aşırı hareketli çünkü kucakta bile durmuyor hiç elleri ayakları hele oyun halısında oyuncaklardan tutup kalkmaya çalışıyor 😂 oturmaya çok hevesli bu ara 3 ay 25 günlük 😊
Ayonuz ZmrtDila 4 aralık bizde 2 buçuk kilo doğdu şuan 6700 kilo benimde yerinde durmuyor sürekli kalkmak istiyor ve kaka sorunumuz var😫
Nurervarevna Balkizim6535 bizde 2 aralik dogumluyuz 5 900 du kizim 10 gun once malesef cok yavas kilo aliyoruz
Aslihan03- 3 Aralık doğumluyuz bir ay erken geldi dünyaya 2510 du şuan 6 kilo olduk aşırı hareketli ve merakliyiz
Aarzuu 19 Aralık doğumlu 5 500 bu aya kadar güzel kilo aliyo idik ama böbreklerimzde taş çıkınca mamasını sulu vermek zorunda kaldım zayifladi o yüzden 😣
canparcam123 Aarzuu benim oğlum üç aylık iken 7taş vardı böbreklerin de biride 4 birinde 3 rabbim yardımcınız olsun onun sancılarının tarifi yok çeken bilir
canparcam123 Aarzuu oğlum çok kusuyordu taşlar dan dolayı taşları düşene kadar hiç kilo almadı çok zor günlerdi hem onun için hem benim için çok şükür geçti 5yaşına girecek şimdi tabi zor bi tedaviden geçtik.
ernika ZmrtDila Biz de 5 Aralık doğumluyuz 7.600 kg bizimki de çok hareketli ellerinden tutunca ayakları üzerinde duruyor neredeyse 😂