Ebruon 4 aylık bebegimin bu akşam kakasinda kan vardı baya panik oldum sebebini bilen veya bu durumu yasayan var mı?
Samya Ebruon bildiğim kadroyla alerji belirtisi canım endişe etme ama bebeğinin alerjisi var gibi mukuslu mu kakası
Doruk12 Ebruon mukusluysa inek sütü alerjisi olabilir büyük ihtimalle bizim öyle oldu inek sütü ve yumurta alerjisi var 🙄
Ebruon Samya evet canim 2 gündür sağlık ocaginin verdiği vegeferon damlayı kullanıyorum ondan şüphelendim de
02022020 Ebruon kan damlası yapıyor bende ferrum kullandığımda oldu kakasının kokusu bile değişmişti ağır kokuyordu
Tgbh28 @Ebruon canım onu kullanma ya içeriğinde paraben var onun 😔 benim kızımda 4 aylık doktorumuza sordum eğer sadece anne sütü alıyorsa 6. Ayda kan damlasına başlarız dedi. Eğer mama da aşıyorsa sidefer damla önerdi.
Ebruon Tgbh28 doktora da goturemem salgından dolayı kafama gore eczaneden sidefer alsam mi acaba bilemedim
Tgbh28 @Ebruon doktorunuzun telefon numarası var mı ? Mesaj atın veya hastaneyi arayın yarın sekreterinden ulaşın.
Doruk12 Tgbh28 evet canım yine de onu kullanma bence de bizimkini de kabız yapmıştı 1 2 gün kullanmıştım sonra sidefer damlaya geçmiştik 👍 çok geçmiş olsun 🤲🏻
Ebruon Doruk12 teşekkürler direk kestim 2 gün kabız oldu üstüne Şimdi duzeldi çok sukir doktorda kan değerlerine bakalım dedi şimdilik kan damlası vermiyorum
Alp02 ZehraAlbayrak bizdede dizanteri çıktı sizin ishal varmıydı . Flagyl kullanıyoruz şuan kaç gündür ishal bugün de kabız oldu ıkınıyo yapamıyo kakasını bu saat oldu kusuyo içi gaz ve kaka dolu