Gozde2019ruzgar 4 ay once dogum yaptım emzırmıyorum saclarım asırı dökülmeye basladı bu ay.aynı sorunu yasayan varmı kızlar cok canımı sıkmaya basladı her cektıgımde sac gelıyo elıme ne zaman gecer dökülme ☹️
08oyku07 Gozde2019ruzgar kızım 8 aylık ve bende hala o sorunu yaşıyorum hatta son zamanlarda daha fazla dökülüyor
Balbademim3 Gozde2019ruzgar ben daha o seviyeye geçemedim umarım dökülmez 😥🤔 herkes yaşıyor mu doğumdan sonra illa ki bu dökülmeyi
ballilokmaninannesi @Gozde2019ruzgar bende bugün bunun için post açmayı düşünüyordum sizin postunuza denk geldim bende doğum yapalı 3 buçuk ay oldu ve aşırı derecede dökülme var çok azaldı saçlarım yokmu bunun bir çaresi yahu ? 😒🥴
Gozde2019ruzgar ballilokmaninannesi sorma canım asırı dökülmeye başladı benımde kac ay sürücek acaba ☹️
Feridepoyraz0107 Gozde2019ruzgar canım onun çaresi yok inan bi an kel kalıcam diye oturup ağladım şu an oğlum 8.5 aylık zamanla dökülme biraz duruldu diyebilirim
Huzurum12 Gozde2019ruzgar bende ayni durumdayım 8ay oldu dogum.yapali hala avuc avuç sacim dökülüyor bir caresi yok mu bunun