umaydas 3,5 aylik oğlum icin oyun halisi almak istiyorum oncelik piyanolu ve biraz büyük bisi olsun ki uzun sure eglenebilsin istiyorum sizlerin kullanipta memnun kaldigi oyun halilari nelerdir?
Altayin_annesi umaydas ben fischer price (qaliba dogru yazdim) aldim. 2.5 aylikken aldim gayetde guzel oynuyor. Suan 5aylik. Ama benimki kucuk ve ince diye birde ikeanin oyun halisini (1.10×1.10) aldim. ustune koyuyorum oynuyor sikilinca fisher price goturuyorum digerinin uzerinde donme calismalari yapiyor 😂
umaydas Prensesinannesi25 piyanolu olsun istedim ama belki de fikrim değişebilir aklimda bulunsun teşekkür ederim
Esincagan umaydas bence piyanolu al oyun halısını kullanmadığın zamanlarda yani oturmayan geçtiğimde piyanosunu çıkartıp kullanabilirsiniz instagramds yupobebek diye bir sayfa var oraya bakabilirsin
umaydas Altayin_annesi Mom9 biz de fisher price baktik ama iste kisa surede sıkılır mi o kadar para vermesek mi demistik ama sanirim en ideali de o gibi 🤔 cook teşekkür ederim ☺️
Mom9 umaydas piyanosu söküldüğü için her daim kullanabiliyorsunuz. Tabi bebeğin ilgisini çekmesi de değişebiliyor. Bende tereddütle aldım ama şansıma çok sevdi :)
Alfamom umaydas fisher price ınkini aldım ben büyük de değil gayet katlanıyor yıkanıyor falan yer kaplamıyor ve piyanosuz
umaydas Esincagan teşekkür ederim almistim artik oyun halisini piyanolu aldim dediginiz gibi diger türlü kullanmakta mantikli ☺️ Piyanosuz zaten pekte bi ise yarayacagini sanmıyorum oyun halisinin
Sbhthll umaydas bizimki de piyanolu bozuldu sürekli ayak vurmaktan ses gitti tek dezavantaj o diğer türlü baya oyalayıcı güzel oluyor
Arasannesi umaydas ben baya ınceledım. En guzelı kraft fishing. Hem oyuncaklı hem canlı renkli hem muzık var ışıklı aynalı vs hepsı bır arada. Pıyanolular cok dayanıksız pıyanosu hemen kopuyor yerınden oynuyor bebek cıkartıyo tekme atarken
umaydas Esincagan yani bebeğinizin sevip sevmemesine bağlı malum bebeklerde her sey deneme yanilma yoluyla oluyor 🙂 bi yerde okumustum bebek oyun halısındaki oyuncaga degil sizin yüzünüzü kesfetsin sizin elinizi kesfetsin diye oyle de yapiyorum simdilerde cok hos oluyor😍
bsrkya umaydas Benim piyanolu degil canım daha doğrusu aldım çok küçük diye iade ettim ama pregonun papatya şeklinde olanı var onu kullanıyorum çok memnunum hem çok renkli yumuşacık her gören çok beğeniyor biz neden görmedik böyle bişey diye tavsiye ederim
umaydas bsrkya aslinda o modeli bi arkadasimin bebegininkinde denemistik pek sarmamisti tabii o zaman keşif donemi baslamamista olabilir bilemiyorum ama piyanoyu cok sevdi oyuncaklarla ilgilenmiyor bile😬