Selda7 Merhaba kızlar oğlum 3 ay 24 günlük ama hala gaz sancısı çekiyor çığlık atarak uyanıp ağlıyor gaz damlasıda kullanıyorum herkes 4. Ayda biter diyor ama sanki bitmeyecekmiş gibi napacağımı şaşırdım
Masal51 Selda7 ress tiryak bitkisel surup al cnm cocukta gaz maz kalmz bz vala nasi rahatladik cnm bu surup sayesinden ne cekiyoduk ikincam diye agliyodu gaz cikmynca smdi sabah kdr kndi cikariyo kndi basina uyuyo
Emin_e Masal51 adi tam olarak ress triyak mi? Ben surekli farkli deniyorum birer hafta henuz tam etki edeni bulamadim
Masal51 Emin_e ress tiryak bitkisel sekerli surup yaziyo cnm eczanelere sor biraz zor bulunuyo ama cok fyda ediyo aninda gazi geciriyo kndi yapiyo bzmki kurtuldu kc ay gaz sorunu cekmektense al kulln bi zarari yokmus ztn
Selda7 Hira_lina13 ya gerçekten mi herkes 4. Aydan sonra biter diyordu biz aslında bi kaç hafta önce rahattık çıkarıyordu kendi şimdi yine zorlanmaya başladı
Haticetarhn Selda7 o kadar damla kullandım çok fazla faydası olmadı ben hergün taze kimyon kaynatıp içiriyorum 3 ay 25 günlüğüz bizde hiçbir zararı yok merak etme biz kimyonla rahat ediyoruz sende deneyebilirsin hiç çekinme
Emin_e Masal51 tesekkur ederim insallah bir cozum bulurum doktor ne kullansan da zamandan baska kesin çözümü yok dedi ben de korkuyorum gecmesi uzarsa diye…
Masal51 Emin_e sen her diyene bkma gecmese bzmki gecmezdi cnm bzmki kakasinida yapamiyor malesf hic yoktan gazdan kurtulduk inslh onuda yapsr ilerde
Seyrif Selda7 neler kullanmadım ki 5.aya girdik kesildi gazl sancıları.Tek çaresi zamanmış onu anladım
Emin_e Masal51 kakasi icin biogai ise yaradi bizde ama hergun ayni saatte ve tam doktorun dedigi kadar vermek gerekiyor 1 haftada etkisini gosteriyor…
Bnbalkan Selda7 kimyon ye bir tatlı kaşığı ben öyle yapıyorum benim ki de çok kötüydü geçti gibi bir şey 2 aylığız
CansuBsrr Selda7 Biogaia bağırsak düzenleyici diye biliyorum ben biz onu kullanırken yanında farklı bir gaz damlası daha kullanıyordu nurse harveys çok iyi bir damla Dr bize bu damlayı önermişti aldık günde 4 5 sefer Bi tatlı kaşığı veriyoruz kendi kendine çıkarıyor gazını
Cansubasak Selda7 o bağırsak düzenleyici canım sen muhakkak gaz damlası kullan parsimplex ve biogaia beraber kullanıyorum 4 günde bir kaka yapmasına rağmen sıfır gaz sancısı
Hira_lina13 Selda7 bana da aynısını söylemişlerdi.gelgelelim 1 ay rahat ettim 6. Aydı sonra tekrar basladı ki biogai kullanıyorum fayda etmiyor.