Songultugra Kızlar Allah askına bebeği hiç durmayan sürekli aglayan gazdan uyuyamayan kucaktan inmeyen sürekli emmek isteyen bebek Bi bende mi var sizin bebekler nasıl 1 aylıgız
Emin_e Songultugra bende de var bir tane 45 günlük en son babamiz bile dayanamadi baska odada duruyor :) napalim bu gunleri de gececek insallah yavas yavas sabir… anne olmak kolay degil Allah sabir versin hepimize:)
Delal Benim kizimda 2 ay 6 gunluk kesinlikle uyumuyoruz gece gunduz boyle kucakta pis pis durumundayiz
Emin_e Songultugra gaz ve bir kac gunde bir kaka yapma var.. doktor kolik teshisi koydu giderek artiyor bakalim ne zaman bitecek
Dmrcnn Emin_e kaç aylıkken bu teşhisi koydu doktorunuz yani siz ne zmndr problem yaşıyorsunuz bu arada allah yardımcınız olsun
Mlkemrecre Emin_e 3.ay bitiminde bitiyor..ancak her bebeğin gelişimi farklı .insAllah sizinkinde hemen geçer..
Emin_e Songultugra biogai ve nurse harweys kullaniyorum kulkanmayinca hic duramıyor bunlar biraz hafifletiyor sadece
Songultugra Emin_e zeytinyagı ile karnına ve bacaklarına masaj yap anında gaz çıkarıyor gerekirse 1 çay kasıgı zeytinyagı içir bide kımyonlu su iç faydasını görürsün hem sütün olur
Emin_e Songultugra hepsini yapiyorum inanin kesin cozum olmasa da azaltiyor masajda da aglamasi azaliyor şükür
Songultugra Emin_e sorma sorma aynı bnde doktora gittik ilk 3 ay olr kesin çözümü yok bagırsakları gelişiyor dedi.çok uzun süre mi alıyor? Bide biogiayı günde kaç kez kullanıyorsun
Emin_e Songultugra 20 gunlukken basladi, 45 günlük devam ediyor saatleri var resmen.. biogai yi gunde 1 kez 5 damla veriyorum