ikiprensesannesi94 https://hizliresim.com/VLUoPO inşallah yükleyebilmişimdir ne zaman çıkar dişler anlayan var mı huzursuzuz
Deletedmom388 ikiprensesannesi94 sanırım daha değil. Kızım 6ay 8günlüktü fark ettim dişi çıkmıştı.Öncesinde annem gördü böyle damağın ucu beyazdı inci tanesi kadar gözüküyordu, 2-3 gün sonra da çıkmıştı zaten☺️ Sizin daha var galiba
ikiprensesannesi94 İyi yükleyebilmişim sonunda 5 buçuk aylığız geç çıkaran var mi salyamız akıyor huysuzluk var ama anlayamıyorum neden
MerveC ikiprensesannesi94 bizim 7 aylıkken patladı şuan 7ay 5 günlük bir iki haftaya iyice görünür diye umut ediyorum ama benim kızımın damakları böyle değil
Bebegimucizem ikiprensesannesi94 dördüncü aydan belli aşırı huysuz benim oğlum da. Kulağını çekip parçalamaktan Kulakları hep yara iğleşmiyor bi türlü. 50 sefer doktora götürdük kulakta enfeksiyon mu var diye ama doktorlar dişlerin sancısı erken başlıyor bazı bebeklerde dediler. 8ay 20 günlük hala bekliyoruz dişi 😂
2cocukannesi21 Foto yukletemiyom bizim 5 ay 22 gunluken cıktı 1 hafta önceden eti cok şişti sanki intihaplanmış beyaz tomurcuklu sivirce gibi oluyor