Flowers96 Kızlar eşim uzman çavuş olarak Şırnak Beytüşşebap a atandı moralim aşırı bozuk aile götürebilir mi bi bilgim yok sizlerin bir bilgisi var mı yada bölge hakkında Bilgi sahibi olan birisi varsa lütfen yardımcı olsun bebeğim daha 3 buçuk aylık 😭😭
Burcukaganbozdg Flowers96 ben gitmedim oraya ama canım askeri lojmanı var diye biliyorum inşallah lojman çıkar
[silindi] Flowers96 Eşim polis bizde Cizre’den yeni çıktık. Silopide asker eşleri vardı tanıdığım lojmanda çok güzel dostluklar kurdular şimdi dönmek istemiyolar. İnşallah herşey gönlünüze göre olur. Belki de Ankara’da hiç göremeyecektin eşini sürekli görevden kaynaklı. Silopi Cizre rahat diğer ilçelere göre. Lojman verirlerse götürür sizi onun haricinde beytüşşebapta kalamazsınız sivil evde.
Belisss26 Cnm tam bilmiyorum ne gittşm nede gördüm ama kuzenim öZel harekat şırnak silopi şırnak cizre iyi fena değil dedi ama
Flowers96 Belisss26 benimde hiç fikrim yok bende gitmek istiyorum eşimle ama ortam nasıl bilmiyorum birde aile götürememe durumu varsa yandım zaten 4 aydıreğitimde ayrıyız
Burcukaganbozdg Flowers96 üzüldüm valla canım umarım hemen düzeninizi kurarsınız gerçi hepimiz aynıyız alıştık artık nereye gidersek orası bize memleket
Belisss26 Flowers96 anladım cnm onuda uzman çavuş ne yani özel harekatmı komandomu trafik mi asayiş mi bnm eşimde uzmn çavuş jandarma asayiş yani senin eşinin branşı ne
Belisss26 Flowers96 anladım cnm ne desem yalan olur kulun kula duası kabul olurmuş Rabbim sağ sağlim beraber gidip sağ sağlim beraber dönebilceğiniz bi yer nasip etsin inşallah ❤️
[silindi] Flowers96 Sanırım 3 yıl olması lazım uzman çavuşa. Kendinizi şimdiden kasmayın herşey olacağına varır bol dua edin lojmanda çıkar Allah’ın izniyle kavuşursunuz. Şartlar zorlayabilir Silopi Cizre gibi aktif bi ilçe değil. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Bebeğinizin hürmetine herşey gönlünüzce olsun.