Berenikom Ftmnrazra sekerli su vermeyin bizimde 15 cikti evde uzerine sari tülbent ortuyoruz bol bol emziriyorum ve mama ds veriyorum sarilik icin. Gece de mavi işik yakiyoruz. Yatirmadilar mi bebegi? Doktor 17 olursa yatiririz dedi
Deletedmom133 Berenikom yaptiginiz yontemlerin faydasi yok sari ortu mavi isik falan hastanedeki isik tedavisi farklidir sari bez hurafe
Deletedmom133 Ftmnrazra tabikide verme gunese yatur avuc iclerini ac sık sık emzir baska bir altarnetif yok zaten gerisi hurafe sari vez sekerli su bem 9 aylik kizima sekerli gida vermiyorim kaldiki bebek asla verme
karacairem Doktorun yatırması gerekiyor bizim değerimiz doğumdan 5 gün sonra 19du hemen yatırdılar 2 gün yattı sonra da mama takviyesi yaptık
Berenikom Deletedmom133 hurafe yada değil önemi yok denemenin zararı olmaz 😁 mavi ışıga da gelince internette okudum ve bir yakinimizin bebeği yoğunbakimda yatiyor mavi işik yakiyorlarmiş ve doktor da eve gittiklerinde mavi ışık yakmalarini soylemis
Emirasaf_e Ftmnrazra su falan verme canm bebegi bol bol emzir besiginin üzerine sari tulbent ort isigin altinda olsun bebek yani isik hep ona vursun gündüzleride hangi camdan gunes giriyosa bebegi gunese tut yuzune gelsin böylece atar ins