poppy Elvan98 Yiğit güzel isim de ibrahim ile uyumsuz. İbrahim koymak zorunda mısınız?😅 Altay da ibrahim ile pek uyumlu değil. İbrahim Efe olabilir daha yumuşak oturuyor ağıza.
Elvan98 poppy sağolun yorumunuz için annelerin fikri iiçimi rahatlatıyor güzel yorumunuz için çok teşekkürler ☺️
Elvan98 organikirmik sağolun yorumunuz için annelerin fikri iiçimi rahatlatıyor güzel yorumunuz için çok teşekkürler değiştirmeyin diyorsunuz yani ☺️
Elvan98 Mariposa sağolun yorumunuz için annelerin fikri iiçimi rahatlatıyor güzel yorumunuz için çok teşekkürler değiştirmeyin diyorsunuz yani ☺️ benim aklımdada keşke onu koysaydım ye aklımda kaldı eşimde gereksiz takıntı yapıyorsun diyor
Elvan98 SooMin sağolun yorumunuz için annelerin fikri iiçimi rahatlatıyor güzel yorumunuz için çok teşekkürler değiştirmeyin diyorsunuz yani ☺️
Elvan98 beybitolat sağolun yorumunuz için annelerin fikri iiçimi rahatlatıyor güzel yorumunuz için çok teşekkürler değiştirmeyin diyorsunuz yani ☺️
Elvan98 KafadanTayfa ilk oğlumun adı tuğra altaylardan tunaya diye bir müzik varya onunla bağdaştırmak istemiştim ☺️