beyzaax Hanımlar doğumdan sonra kaç kg verdiniz Biraz sohbet edelim sezeryan da mı çok kg gidiyor normalde mi
arilanki_ beyzaax sezeryan oldum 17 kilo almıştım. Bebeğin 3 aylık 20 kilo verdim. Hiç diyette yapmadım hatta aşırı kötü besleniyorum ama nasıl verdim anlamadım. Önceden abur cubur hiç yemezdin şimdi yediğin çikolataların haddi hesabı yok
mrscakir beyzaax 57 ile hamile kaldım, 68 ile doğuma girdim, 1 gün sonra 60 kiloya düşmüştüm, 2 hafta sonra 57ye geri döndüm 😂 vajinal doğumdu benimki
papatyaq_ beyzaax 1.67 boyum var normal doğum yaptım 90 kiloyla doğuma girdim 10 gün sonra 75 oldum 1 buçuk ay oldu şuan 69 kilodayım göbeğim gitti eskisinden daha zayıfım
Kitsu Normal doğum yaptım 82 kiloyla doğuma gittim şuan 57 kiloyum. Bebeğim 18 aylık. Bence doğum şeklinin hiçbir önemi yok. Ben diyet de yapmadım sadece dikkat ettim
hcr3 beyzaax sezaryen doğum yaptım. hamilelikten önce çok zayıftım 47 50 kilo arası gidip gelirdim 20 kilo alıp doğurdum. Doğumdan sonra 10 kilom zaten gitti sonra ödem filan gidince 56 57 kiloda kaldım 7 aylık olduk. Hala zayıf görünüyorum ama emzirme dönemi kilo çokta önemli değil diye düşünüyorum hele ki ek gıdaya başlayana kadar sağlıklı beslenmeye özen gösterilmeli
minnakanneyim beyzaax 48 kilo ile haiile kaldım 58 kilo ile doğuma gittim 1 2 hafta içinde eski kiloma dönmüştüm diyet flan yapmadım emzirdiğim için aksine çok yiyorum sezeryanla doğum yaptım
beyzzsenturkk_ beyzaax 1 ay önce normal doğum yaptım 19 kilonun 13ünü verdim ilk doğumumda 30 kg almıştım 1 sene icinde 25ini verdim
fkrts beyzaax hamilelikte fazlasıyla kilo verip doğum sonrası 10 kilo alan bir benimdir heralde, nasıl zayıflayacağım bilmiyorum biraz dikkat etsemsüt azalıyor sanki