Friends Size de oldu mu bilmiyorum ama son güncellemeden sonra uygumala baya değişti. Mesela oğlumla alakalı her gün yeni bir bilgi öğrenirdim. Artık o yazı çıkmıyor. Ben mi göremiyorum yoksa artık o yazılar çıkmıyor mu anlamadım. Belki başka yerden bakılıyordur diye günlerdir uygulamayı karıştırıyorum ama bulamadım. İyi hissettiriyordu her güne bir bilgi öğrenmek. Şimdi günlerdir aynı yazı var. Yeni bilgiler yok. Sizce bu neden olmuş olabilir?
yagmurum12 Friends berbat olmuş şimdiki hali.. Karman çorman.. Eskiden ne güzeldi.. Şuan kızımın yaş taplosuda görünmüyor.. Eskiden gün ay yıl vardı şimdi sadece ay yıl..
Friends yildizmom-2023 Evet ama kaç gündür hep aynı şeyler hiç yeni bilgi yok çıkmıyor yani anlamadım niye🤫
LezizeNine yildizmom-2023 Benim oğlum 5 yaş 9 aylık bugün için o kısımda çocuğunun 4 yaşı bugün geldi çattı diyor 🤣 çocuk 6 yaşı doldurcak 4 yaşta kalmış uygulama 🤣
Friends yildizmom-2023 acaba dört yaş itibarıyla artık yeni bilgiler verilmeyecek mi program içerisinde hani çocuğunuz nasıl olsa büyüdü yeni bilgilere ihtiyacınız yok mantığında mı acaba uygulamayı kuruyorlar diyeceğim çok saçma olacak bu uygulama her yeni gün bilgiler veriyordu açıkçası çok da güzel nemalanıyordum çok seviyordum ama birkaç gündür hiç bu tarz yeni bilgiler verilmiyor neden acaba program mı güncelleniyor dersiniz?
patlakprezervatif adm bebek kısmı bu şekilde her günde güncelleniyor. Uyglmayı da güncellenmiştim. Bir anne paylaştı az önce ondaki gibi değil.
Retzja Yeri değişti sadece. Hala var bahsettiğiniz bilgilendirici notlar. Değişti evet, ama daha okunaklı oldu bana göre. Daha nizami, daha yalın.
Friends Retzja bende de böyle ama yazı yani bilgilendirme kısmında birkaç gündür aynı yazi çıkıyor hani hergün güncelleniyordu ya o açıdan benim ki yenilemiyor ne yaptıysam olmadı yani acaba sadece ben de mi böyle?
Friends patlakprezervatif benim eski görünen böyle ama şimdi diğer görüntü gibi görünüyor yeni güncel bilgi yok dediğiniz yere bakıyorum birkaç gün öncesinin bilgileri değişmiyor hergün değişiyordu ya normalde değişmiyor güncelledim kapattım tekrar girdim uygulamayı silip tekrar yükledim yok yok yok olmuyor o kısmı😔
patlakprezervatif Friends anladım ama neden farklı onu anlamadım. Ben de her gün yeni bilgi geliyor oradan değiştiğini biliyorum.