Kizlar selam size birsey danismak istiyorum ben bebegime 5 bucuk aylikken ek gidaya gectik hic blender yapip vermedim her seyi catalla ezdim ama bebegim kati gidalari agzindan cikariyor ornegin haslanmis yumurta veriyorum tek basina genelde agzinda cikarir cikarmadigi yuttuguda oluyor ama ornegin yumurta verirken biraz rendelenmis domatesle verince direk yutuyor ornegin az sulu sehriye corbasi falan yapiyorum onu suyuyla iciyor bugun kiymali pirinc yemegi yaptim az suyu vardi oyle yemedi ama kasigin ucuna biraz yogurt koyunca yutuyor direk yemegi aslinda dilinide donduruyor ama cigneme hareketi yapmiyor galiba bazen eline elma veriyorum yumşak kopariyor diliyle donduruyor en son agzindan geri atiyor hic köfte turu tamamen kati olan bisey yemedi icinde hep biraz sulu olan seyler yedi arpa sehriye pirinc az sulu corbalarin icinde yiyor sizce bu bir sorun mu ne yapmaliyim yeni 9. Ayimiza girdik aslinda 1 2 ay once yumsak pirzola vermistim yemisti ama bayramda verdim yemedi yemekleride puturlu yapiyorum hep illaki icine arpa sehriye tel sehriye pirinc yesil mercimek vs atiyorum ama iste dedigim gibi az sulu olmasi lazim illaki