yildizmom-2023 bahcecic çok zor oluyor onunla ama ben 2 yaşına kadar onla emzirdim. uykuluyken deneyenler var, ucunu hergun azar azar kesenler var, ilk ucla verip göğüs ucu çıkınca çıkartanlar var. bu birazda sizin pes etmeden denemenize bağlı
firdevsdmrkrn bahcecic bende bebegimi onunla 8 ay a kadar emzirdim uykulu iken uçsuz verdim de emmdi daha sonra tekrar tekrar geceleri emzirdim de uykulu halde iken oyle öyle verdim baktım devam ediyoruz sonrasında anladığında silikon ucu istedi bende zorlamadan oyle emzirdim daha sonra silikon ucu istemedi ama bu süreç neredeyse 1 ay i geçmişti şuan kızım silikon uçsuz emiyor
yildizmom-2023 firdevsdmrkrn bende çok zorlanmistim. hep yedekli dururdu. tek avantajı hıc yara olmamasiydi
elfaa Ayda arada silikonsuz teklif ettim yavaş yavaş alıştı ve bıraktık. Tek sorun memeyi tutmayı bilmiyor ucunu tutuyor sadece zamanla onu da çözeriz diye düşünüyorum
hllvrll Bende 2.5 ay kadar kullandım asla bırakmaz sanıyordum ama 3.aya doğru bi anda bi gün kabul etti memeyi. Ben de uykuluyken denedim üç 5 dakika silikonla emzirip sonra bir anda çıkarıp memeyi verdim ağzına. Almadığı zamanlar çok oldu arada bir deneye deneye nihayet üçüncü ayda bir anda aldı. Büyüdükçe kendisi bırakıyor diye düşünüyorum