Kızlar başına böyle bi şey gelen var mı ? Ben şüphelenıyorum henüz kesın degıl ama durum şu 😢 Bız lojmanda oturuyoruz balkon kapatmak yasak sureklı kuşlar gıdıp çıkıyor balkona . Son bır haftadır bır guvercın gırıp çıkıyor ben küçük bebegım olduğu ıcın cok takıp edemedım anlamadım bı baktım sabah yuva yapmış balkona . Dolap var Bızım balkonda onun üstünde kutu vardı kutunun üstüne yuva yapıp ıkı de yumurta bırakmış . Önce hoşuma gıttı aman dedım çok tatlılar resmını cektım Instagrama baktım dedım bozmayım günah sonra bır arkadaşım tadı Dıkkat et kuş bıti olabılır evı sarar basıma geldı dedi. Araştırdım gerçekten de sabah kızımın odasında o kusun yuva yaptığı pencere o odanın penceresinın altında küçük sıyah böcekler görmüştüm ama çok degıl yani az az . Sabah da salonda gördüm Allah Allah dedım bunlar nerden çıktı acaba gerçekten kus bıtı olabılır mı başına gelen var mı ne yapmalıyım çok huylanırım ben böyle şeylerden 4 yaş kızım ve küçük 3 aylık oğlum var bebeğe falan geçerse yatağa kadar gelırmıs bunlar bozmalı mıyım kızlar yardım