senosko Kızlar emzirirken tercih ettiğiniz yöntem veya hap kullanan oldu mu aranızda sütümüzde azalma kesilme oldu mu
sebur senosko emziriyorum 18 aydır. Zlynda ilaç kullanıyorum asla bir sorun olmadı sütümdede bi azalma olmadi🧿
senosko DreamTheater bende bunu duydum ve bi süredir iyice araştırıyorum sizlerinde görüşünü almak istedim açıkçası çok teşekkür ediyorum her şey gönlünüzce olsun sütünüzde bi problem olmadı değil mi ve koruması nasıl yani
senosko sebur sadece o ilaca güvenerek mi korunuyorsunuz yorumunuz için teşekkür ediyorum Rabbim her şeyin en güzelini nasip etsin sizlere
senosko simseklivekalpli âdetliyken ilk başlanması gerekiyor diye biliyorum ben henüz âdet olamıyorum Rabbim kalbinizden geçen her şeyi kolaylıkla sizlere nasip etsin inşallah teşekkür ederim yorumunuz için
usenmedimyaptimbirvelet Kızlar bunlar yani emzirmeye uygun doğum kontrol ilaçları adet geciktirici olarak kullanılabilir mi??
senosko usenmedimyaptimbirvelet denilen ilaçlar âdet azlığı yapabilir kişiden kişiye değişebilir geciktirici olarak kullanılmaz maalesef
sebur ilydinl 🙋♀️🙋♀️ yok cok şükür sıkıntı olmadı. Adet döngüler ağrısız geçiyor kanama cok az azaldı yani. Arada düzensiz oluyor adetim normalmiş + olarak emzirdigim için gecikiyor bazen adet dönemi başlangıcı
DreamTheater senosko sütümde hiç bir değişiklik olmadı. Ekstra prezervatif kullanıyoruz o nedenle korunmasız ilişkide başarısı hakkında pek bir şey söyleyemem ama kafam rahat en azından
sebur senosko aminn inşallah hepimiz için 🥰yani evet sadece o ilaca güveniyoruz birazcıkta eşimin de biraz korunması var %100 koruma değil o yöntem tabi ama😄 ilacın koruması cok yuksek diye biliyorum