Umuttt yumuşatıcı camasırlarda kalıp vucudunuza yapışıp emiliyor. Gelişim dönemindeki ve cocuklarda ciddi problemlere yol acar. Bu kadar cok kansere davetiye cıkarmaya gerek var mı sizde. Çamasır sodasını kullanabilirsiniz. Yumuşatıcın yaptığını yapar yumuşatır camasırlarınızı. Ben kokuda istiyorum derseniz lavanta yagı kullanın. İnanılmaz hoş koku yayılır heryere. Çamasırlarınız heryer buram buram kokar fiyatlarıda daha ekonomiktir yumusatıcıdan. Yumuşatıcıdan yayılan kokularlada ciğerlerinize zarar vermemiş. Lavanta yagını kokusu ilede daha kalıteli uyumuş olursunuz. Ama öncelikle makinanızın yumuşatıcı ve detarjan kalıntıları ve kimyasallardan arındırmak için 3-5 defa detarjan gözlerine karbonat yumuşatıcı gözüne sirke koyup 90derecede yıkamanız gerekiyor. Ernet marka karbonatıda 2ölçek çamasırların üstüne dökün daha temiz cıkar camasırlarınız. Bıron detarjanında içeriği temizdşr. Zehirsiz temizlik yaparsanız saglığınız için daha temiz camasırlar elde edersiniz. Ben yumuşatıcınkullanmak istiyorum derseniz en az üç defa yıka kurut yaparak üzerindeki yumuşatıcı kalıntılarından kurtulabilirsiniz. Kullandığınız ürünlerin içindekiler kısmındaki kimyasalları küçük bir arastırma ilede vucudunuza olan etkileri öğrenebilirsiniz. Nacizane tavsiyemdir. Bende son 3yıldır farkındayım. Temizlik yapacam derken dahada kirletiyormuşum çamaşırları evi gec öğrendim belki sizde farkedersiniz. Ha kalıcı bir yumuşatıcı istiyorsanız yumoş gardenya kullanın 2yıl sonra bile nevresimden kokusu çıkmıyor. Karar sizindir.