erbus123 Kızlar oğlumun yumurtalıklarından biri görünmedi yukarıda muhtemelen ameliyat olabilir dedi doktor. Bunun dışında penis küçüklüğü de var dediler kan vericez yarın hormonların bakıcaklar kafama taktım böyle bişey yaşayan var mı
yusufmoms27 erbus123 bizimkinin de pipisi küçük be bi yumurtalığı yukarda biri aşağıda vize de ultrason günü verdiler ona göre bakıcaz dedi doktor
esarbiniyannbaglama nathasha sen nasıl bir kafa yaşıyorsun ya? @adm bu kişiyle ilgili neden bir şey yapılmıyor?
yildizmom-2023 esarbiniyannbaglama bence bu erkek. foruma yeni katılmış ve açtığı konular hep cinsellik uzerine
erbus123 nathasha ne diyorsun sen ya yusufmoms27 bizde ultrason vericez inşallah umarım kötü bişey çıkmaz
Niyesordunbucevabi nathasha iğrençsin şunu neden göndermiyorsunuz terbiyesiz yorumlarını çekmek zorunda mıyız
nathasha BordoHuniliAnne mikro pekiş diye yazmış herkez her yaptığım yorumda beni erkek sanıyor bu komik
BordoHuniliAnne nathasha mikro pekiş Tıpta ismi bu olduğu için yazmış olabilir mi? Asıl komik olan bir şey varsa o da senin çok cahil ve boş yorumların.
BordoHuniliAnne YorgunAmaMutluAnne erkek yada kadın bilmiyorum ama kesinlikle cahil ve boş kafa yapısında biri kaç yorumunu gördüysem hepsinden iğrençlik akıyor.