mervebzdmr Kızlar haftaya aşılarımızı olmaya gidicez öncesinde bana şunu yap bunu yap dediğiniz her şeye tecrübelerinize açığım kimisi mesela ateşin çıkmasını beklemeden ilaç vermiş öncesinde bilgili olup ona göre hareket etmek istiyorum
gzd_nhr mervebzdmr sadece duş aldır canm calpolda al hazırda bulunsun. Benim bebeğim sorunsuz atlattı öncesinde ilac vermene gerek yok
asilhanmoms mervebzdmr 2. Ay asisinda verem asisida var koldan yapilan o yuzden birkac gun dus aldirma diyecekler banyosunu yaptirip goturun 1 koldan 2 bacaklardan asi olacak oncesinde ilac vermenize gerek yok bacaklara yapilan asilar bacakta kizariklik sislik yapiyor ona cok aglayip huzursuzlaniyorlar bize doktorumuzun tavsiyesiydi buz koyun demisti jel buzu agiz mendiline sarip bacagina koydum giysisinin uzerinden inanilmaz rahatlatiyor ilk basta koyarken agliyor falan ama sislik kizariklik gecince rahatliyor buzu tavsiye ederim eve gelince atesi 37,5 olunca ben calpolde verdim rahat uyusun diye bide aksam uyutmadan once calpol verdim hic ateslenmedi 4. Ay asisinda da ayni seyleri yaptim yine ateslenmeden atlattik Koluna yapilan asi acir diye o kolunun oldugu tarafa dikkat ettik kucagimiza alirken falan kabuk baglayacak iltihap akacak falan demisleri ama kolunda hic oyle seyler olmadi minicik beyaz bir iz disinda hicbir sey olmadi yara falanda olmadi insallah sizde de olmaz
ozgegl mervebzdmr ben cay kaşıgı kadar calpol vermiştim her aşıdan önce maşallah ne zararı oldu ne ateşi ne huzursuzlugu ilk kızımdada öyle yapmıstım
minikoglum24 Bizde bugün olduk Dr ateşi olacağını sanmıyorum ama diyelim ki oldu ozaman calpol ver 2 cc dedi şuan 2 saat oldu ateşimiz yok
flowersssss mervebzdmr bunun doğru olmadığını söyledi doktor bize. Vücut virüsle savaşacak ki antikor üretsin. Baştan ateş düşürücü verirsek vücut savaşmaz. Hemşiremizde aynı şekilde ateşi 38e yaklaşırsa verin dedi. Sürekli ateş takibi yaptım çok şükür 37.6 oldu en yüksek. Ondada hemen evi soğuttum alnına soğuk bez koymaya çalıştım öyle düşürdüm
dorukanddogasmom Hemşire bize de calpol vermeyin , ateş olursa koltuk altına bez koyun dedi. Ateşi çok yükselirse bir çay kaşığı verebilirsiniz dedi. 3 gün banyo yok. Üstünü ince giydirin , emziriyorsanız bol bol emzirin