uakbn0_0 kızlar sizce böyle bişey almak mantıklı mı bebek arabası rafa kalkmış olur hem yer kaplamaz hem cok amaçlı kullanımı var kullanan bilen var mı tr de yokmus yurtdısından geliyor sanırım dolapta 0 satıyorlar fiyat 8000 küsür
1cocukannesi_1 uakbn0_0 burda beklim bende gördüm bunları çok kullanışlı gibi geldi almayı düşünüyorum kullanan varsa rahatmı kullanımı nasıl öğrenmiş olurum
slnynareasya uakbn0_0 trendyolda birçok markanınkini gördüm tr de de var yani bana da mantıklı geliyor almayı düşünüyorum açıkcası
Teletabianteni uakbn0_0 çok güzel görünüyor. Benim oğlumun hem bebek arabası var hem bisikleti. Baştan böyle birşey görsem ikisi yerine bundan alabilirdim
emrzynp uakbn0_0 ben E bebekten aldım dün Kanz 7 in 1 modelini bakalım gelince sevecek diye umuyorum . Bebek arabasında asla oturmuyor bu işe yarar inşallah
uakbn0_0 1cocukannesi_1 trendyolda da varmıs belki kullanan vardır kışın kullanımı rahat mı onu merak ediyorum
uakbn0_0 Teletabianteni dimi bende begendim kışın kullanmakta sıkıntı yaşarmıyım acaba diye düşünüyorum
uakbn0_0 emrzynp kışın kullanılabilir mi acaba ya bide bebekler kaç yasa kadar biniyor bebek arabasına bilmiyorum