YorgunAmaMutluAnne Bir anne olarak kendinize en çok neyi dert ediyorsunuz? Ben çocuklarımın geleceği konusunda çok tedirginim endişeliyim gündemimiz kirli ortalık pahalı
MiracAlpinveUmutunAnnesi YorgunAmaMutluAnne Huyum gereği herseyi kendime dert ederim. En küçük şeyler gözümde dev olur. Senelerin dertleri yüzümde roza çıkardı. Doktor kesinlikle stres yok dedi. Tam adamına söylediniz dedim.
uuuuuuu YorgunAmaMutluAnne şu günlerde oğlumun her şeyi seçip yememesini ve yaptığı şeyleri artık yapmayıp (örn kendi yemeğini yerdi şimdi yemiyor anne sen yedir diyor ve inatlasiyor) benden istiyor bunu takıyorum kafama
kibritci_kiz YorgunAmaMutluAnne yetişkin olduklarında nasıl insanlar olacaklar düzgün yetiştirebilecek miyim en büyük kaygım bu
Nikita YorgunAmaMutluAnne 35 yaşında anne oldum. Kızımı küçük yaşta annesiz bırakmaktan korkuyorum. İnşallah böyle bir şey yaşamaz yavrum
uuuuuuu YorgunAmaMutluAnne umarım öyledir ve geçici süreçtir yoksa böyle alışıp gitmesinden korkuyorum
uuuuuuu YorgunAmaMutluAnne anlatıyorum ama yapamıyorum diyor daha önce yapıyordun diyorum bı gazla yapıyor sonra yine aynı
YorgunAmaMutluAnne kibritci_kiz evet o yüzden çocuğun kardeşi olmalı hep birlikte hareket etmeleri daha sağlıklı
kibritci_kiz YorgunAmaMutluAnne 2 tane evladım var kızım için o kadar değil ama oğlum için daha kaygılıyım düzgün yetiştirebilecek miyim diye