xkock Gece uyandığında besleyip yeniden uyutma süreniz nedir? Benimki 1,5 saati buluyor normal mi çok uzun geliyor bana
asilhanmoms xkock benimkide o sekildeydi doktorumuz kaka yapmadigi surece gece bezini degistirme dedi gce altini acmamaya basladiktan sonra uzun uyumaya basladi
organikirmik xkock memede uyumaya alışmaz, bi şeye alışmak için daha çok küçük. Tek güvenli yer sizin kucağınız ve memeniz. Başka bi postta memede uyumaya alışmasın yazdığınız için söylüyorum. Ondan uzun sürüyor olabilir
3kedili2bebekli xkock normal hatta 2-3 saati bulduğu da oluyor eğer kakası varsa gazı varsa ama zamanla bu süre kisabilir bebek büyür gece uyanıp daha az emer kaka yapmaz alt değiştirmek gerekmez gaz çıkarmak gerekmez süre kısalmış olur
eymenasaf3 xkock bir saat uyandırma servisi yim bir saat sütçü kadın bir saat uyutma işindeyim 14 günlük 7 gündür bende pilim bitti
xkock organikirmik vallahi helal olsun nasıl dikkatlisiniz 💓 ben de aynı şekilde kaka yapmadıysa bez değişimi yapmıyorum ama yine de 1,5 2 saati bulabiliyor. Instagram‘da uyku ile ilgili sayfalar var orada sanki çocuk hemen dalabiliyormuş gibi uykuya lanse ediyorlar da
organikirmik xkock ahshf yok ayına bakmak için girdim profilinize de öyle gördüm yoksa bende hafıza namına bi şey kalmadı 🫠