damlaaa_1 Bebeğim 5 ay 23 günlük 23 gündür ek gıdaya başladık patates, havuç, kabak , elma , avakado , nektari, yoğurt , muz , ceviz verdim başka neler verebilirim tahin versem yarın olur mu nasıl vermeliyim yada başka neler yapıp verebilirim
damlaaa_1 @organikirmik nasıl verebilirim onları haşlayıp mı vermeliyim kavunu da ezip mi vereyim ay hiç bişe bilmiyorum valla 😂😅
organikirmik damlaaa_1 evett hepsi haşlanıp verilebilir. Ben normal yemek formunda yapıyordum ezip veriyordum hep ama sizin içinize nasıl sinerse. Kavunu da ezip verebilirsiniz ya da meyve filesi varsa içine de konabilir
organikirmik damlaaa_1 ilk başta sanırım pankek gibi yapıp vermiştim az bi şey katıp. Sonra meyvesinin üstüne döktüm sonra meyvr özüyle karıştırıp artırarak denedim. Ha asla sevmez ve yemez şu an o ayrı
damlaaa_1 @organikirmik sade şekilde verilmez yani değil mi meyveyle tatlandırmam lazım.. hangi meyvelerle tatlandırabilirim
organikirmik damlaaa_1 yani çok kuru bence boğazına durur gibi hissediyorum ben 18 aylık hala çok tek başına vermeyi denemem. Genelde muzun üstüne döküyodum ben
organikirmik damlaaa_1 yok ya kavun zaten ballı bir meyve. Bilemedim yani yakışırsa yapın denemedim :))