Feyzaemine Merhaba kızım 15aylik oldu sütten kesmeyi planlıyorum fakat Cesaret edemiyordum çünkü sürekli emiyor gece çok uyanıyor ayrıca pek faydası yok gibi ne yapmalıyım
Dygbzts Feyzaemine ben yarabandiyla sütten kestim yaklaşık 1 ay oluyor azaltmayı denedim ama gündüz vermediysem gece sabaha kadar memeden inmedi azaltarak kesmeyi beceremedim 🤷
sirac_19 Feyzaemine benimkide. 18 aylık ramazan girmeden kesmeyi planlıyorum memeye yapışık yasiyo benimkide gece zaten hep ağzımda dursun diyo benimkininde azaltarak duracağını sanmıyorum o yüzden aktarlarda sabır taşı denen bsy varmis onu deniycem
MaselS Feyzaemine geçen instagramda okudum anneler izmiremzirmedanışmanlığında bende şu salgın varken kendi sütünüzden mahrum etmeyin bebeğinizi , sütten kesmeyi erteleyin diye yazıyordu ama tabiki tercih sizin gene ,
Meltemefe Azaltarak kesmek doğru sonuç vermiyor direk kesmeniz lazım meme istediği zaman başka yöne ilgisini çekin hemen geceleri kalktığında su verdim bi kaç kere şimdi 21 aylık geceleri hala uyanıyor süt veriyorum yatıyor geri